Megtáltosodott a Legénd

Gabi

A Felsőpetényt fektette két vállra Bujnyik János csapata.

Az előző vasárnap során a Felsőpetényt fogadta a Legénd a nyugati megye háromban. Harcos összecsapásra volt kilátás, nem volt esélyese a tizenkilencedik körben lepergő párharcnak.

Remekül kezdtek a már az ötödik percben betaláló vendégek, ezt követően viszont fokozatosan feleszmélt a másik oldal, a meccs harmadánál pedig jött is az egyenlítés. Még a szünet előtt tizenegyesből is bevették a kaput a hazaiak, így ők várhatták jobb helyzetből a folytatást.

A második felvonásban próbálkoztak a talpra állással a látogatók, de mindhiába, a csereként beszálló Radics szabadrúgása ugyanis lezárta az érdemi kérdéseket. Ugyan még volt hátra fél óra, már nem módosult az eredmény, három-egyes arányban nyertek a legéndiek.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 19. forduló:

Legéndi SE-Felsőpetény SE 3-1 (2-1)

Legénd, zárt kapuk mögött. Vezette: Boda V. (Pál A., Kiss D.)

Legéndi SE: Farkas – Nyúl (Radics, 57.), Tóth K., Ocztos, Virág – Turi, Kucsera, Takács J. (János D., 65.), Hámori B. (Horváth I., 65.) – Molnár, Barnoki (Rafael, 80.). Edző: Bujnyik János.

Felsőpetény SE: Csámpai – Misják, Belovai, Karacs, Kocsis – Szalai (Szabó Sz., 61.), Varga B., Parádi, Sulyán – Garai G., Tabics (Sógor, 80.). Edző: Laczkovszki Zsolt.

Sárga lap: Turi, Radics, ill. Misják, Varga B.

Gól: Kucsera (29.), Turi (39.), Radics (61.), ill. Tabics (5.)

Jók: az egész csapat, ill. Parádi, Garai G., Kocsis, Belovai, Tabics, Varga B.

Bujnyik János: – Ismét rendesen megvoltunk, három hiányzóm volt sérülés miatt. Mondtam a fiúknak, mindegy, mi lesz az eredmény. A lényeg, hogy segítsük egymást és futballozzunk, nem szabad a bíróval foglalkozni, csak játszani kell a focinkat. Tanultunk a vereségekből, ezt a meccset pedig be akartuk húzni, de tudtuk, hogy egy nagyon jó csapat a fiatalos Felsőpetény. Nem úgy indult a mérkőzés, ahogy szerettük volna, mert megszerezte az ellenfél a vezetést. Szerintem elkerülhető lett volna a gól. Nem omlottunk viszont össze, ahogy régebben. Próbáltuk csinálni, amit megbeszéltünk az öltözőben. Edzőtársam arra hivatkozott a vereség kapcsán, hogy kaptak két potyagólt. Igen, biztos benne volt ez is, de ahhoz nekünk is volt egy kis közünk. A büntető jogos volt. Az első gól átpattant a kapuson. Ilyen van, én is többször átéltem. A harmadik szabadrúgásból esett. Rutinos játékosunk nem kérte a sípszót, majd míg állítgatta a kapus a sorfalat, az emberünk elrúgta a labdát. Szokták mondani, hogy a győzelmet nem kell megmagyarázni. Nem is vagyunk elszállva, ez biztos! Készülünk a hétvégére. Tudjuk, hogy megint nehéz meccsünk lesz. A játékvezetőkre nem szólhatok semmi rosszat, befújták, amit kellett, maximálisan végezték a dolgukat! További sok sikert a felsőpetényieknek!

Laczkovszki Zsolt: – Jól kezdtük a mérkőzést, hamar gólt is szereztünk egy szép támadásból. Sajnos nem örülhettünk sokáig, egy megpattanó labda becsapta a kapusunkat, nem bírta megfogni és a kapunkban kötött ki. Ezután kapott egy jogos büntetőt a Legénd, kézzel állította meg a labdát a hátvédem. Majd gyorsan végzett el egy szabadrúgást az ellenfél, még mindenki a sípszóra várt, mert a spori a meccs elején leszögezte, hogy minden sípszóra fog történni. Hát, most nem így lett, mi vártuk a sípot, az ellenfél pedig elvégezte a szabadrúgást, ami gól lett. Végig fölényben játszottunk, sokat támadtunk, de ezen a meccsen sajnos semmi sem sikerült, hiába akartuk. Az ellenfélnek szerencséje is volt, és a leleményességével tudott győzni, gratulálok neki. Készülünk a Patak elleni mérkőzésünkre, össze kell kapni magunkat, hogy többször ne kövessünk el ilyen hibákat . Hajrá, ‘Petény!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Presztízsmeccset húzott be az Ecseg

A Héhalom tartalékcsapatánál nyert Moravcsik Ferenc legénysége. Múlt vasárnapi igazi presztízscsatát rendeztek a keleti megye háromban, a Héhalom tartalék együttese az Ecseget fogadta a tizenhatodik fordulóban. Férfias küzdelemre volt kilátás, abszolút nyíltnak ígérkezett a csörte. Álomszerűen indították a rangadót a vendégek, akik már a második percben betaláltak. Hamarosan Burbiczki került […]
error: Content is protected !!