A 96. percben belőtt büntetővel nyert a Bernece

Gabi

Nem mindennapi körülmények között maradt alul a Keszeg.

Múlt vasárnap a Keszeget fogadta a Bernece a nyugati megye háromban. A hazaiakra tekinthettünk esélyesként a huszadik körben megrendezett meccs előtt, de nem mehettek teljesen biztosra a bármire képes másik oldallal szemben.

Nem is adták olcsón a bőrüket a látogatók, minden téren felvették a kesztyűt és rágós falatnak bizonyultak. Az első félidő derekán meg is szerezték a vezetést a Muszta jóvoltából eredményes vendégek, mely találatra nem érkezett válasz a szünetig.

A második etapban viszont Dombi révén villámgyorsan egalizáltak a házigazdák, majd akár fordíthattak is volna, de büntetőt hibáztak. A hajrához érve egy piros lap miatt megfogyatkoztak a vendéglátók, majd már-már úgy nézett ki, remivel pereg le a csörte, érkezett még egy csavar.

Írd és mondd, a 96. percben járt az ütközet, amikor ismét tizenegyeshez jutottak a berneceiek, és mivel Busai már nem hibázott, kettő-egyre győzött csapata. Joggal bosszankodhattak a kiállítás által is sújtott a keszegiek, hiszen egy karnyújtásnyira voltak a pontszerzéstől a finoman szólva is feszült légkörben befejeződő mérkőzésen.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 20. forduló:

Szokolyi Alajos SE (Bernecebaráti-Kemence)-Keszegi SE 2-1 (0-1)

Kemence, zárt kapuk mögött. Vezette: Horváth S. (Kiss D.)

Szokolyi Alajos SE (Bernecebaráti-Kemence): Marót A. – Gáspár E., Szorcsik, Tóth M. (Gulis, 92.), Kiss I. – Petényi, Dombi, Molnár (Sági, 84.), Imre F. (Szabadkai, 73.) – Marót Z., Busai. Megbízott edző: Esztergomi Zsigmond.

Keszegi SE: Rojkovics G. – Pistyúr, Mezei, Turcsán, Terman (Belencsák, 83.) – Mészáros (Rojkovics T., 63.), Belencsák M., Kovács L., Muszta – Gyurina, Gombos. Edző: Miklián Norbert.

Sárga lap: Gáspár E., ill. Belencsák, Gyetván A., Muszta

Piros lap: Szorcsik (87., Szokolyi Alajos SE (Bernecebaráti-Kemence), ill. Rojkovics T. (94., Keszegi SE)

Gól: Dombi (46.), Busai (96.), ill. Muszta (25.)

Jók: Marót, Dombi, Petényi, ill. az egész csapat

Esztergomi Zsigmond: – Vannak mérkőzések, amelyek nem teljesen a sportszerűségről szólnak. Mindkét csapat nyerni akart, csak más módszerrel. Sok szabálytalansággal, agresszív ellenféllel kellett megküzdenünk. A győzelem megvan.

Miklián Norbert: Mondhatnék bármit a “játékvezetőre”, jót, rosszat… Úgysem lenne értelme, attól nem változik semmi. A srácokat sajnálom, hogy ezt át kellett élniük, s ez lett a vége. Hiába van ellenőr, aki látja, mi történt, a hétvégén ugyanúgy mérkőzést fog vezetni valahol. Csak remélni tudom, hogy tanult valamit a mostani esetből. Puhl Sanyi bácsi látta volna a mérkőzést, ő is húzta volna a száját, sőt még talán mosolygott is volna… Játékosaimnak mindettől független gratulálok a teljesítményhez! 

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Begyűjtötte idénybeli második sikerét a Ludányhalászi

Felsőtoldon nyertek alsóházi csörtét a vendégek. Az előző hétvége vasárnapján alsóházi viaskodásra került sor a keleti megye háromban, a Felsőtold a Ludányhalászit fogadta a tizenhetedik fordulóban. A házigazdák számítottak valamelyest esélyesebbnek a sereghajtóval szemben. Ehhez képest remekül indították a párbajt a Baranyi révén már a hatodik percben betaláló vendégek, majd […]
error: Content is protected !!