Szó szerint betartották a másfél méteres távolságot Nógrádsipeken

Gabi

Érdekes felvezetésre került sor a megye hármas bajnoki előtt.

Mint ismert, az elmúlt hétvégén már nem volt kötelező pályára lépniük az amatőr bajnokságokban szereplő csapatoknak, így a megye hármas mezőnyben is önkéntes alapú volt, melyik gárda szeretne mérkőzésen részt venni, illetve melyik nem.

Vélhetően mindenki számára ismert, hogy jelenleg fokozottan ügyelnek egy kérés betartására mindennapjainkban, nevezetesen az emberek közötti másfél méteres távolságra. Nos, valamilyen úton-módon a legalacsonyabb osztály keleti-csoportjának tizennegyedik körében lepergő Nógrádsipek-Kazár meccs előtt is nagy hangsúlyt fektettek rá, hogy ne álljanak  közel társaikhoz a játékosok az gárdák üdvözlései előtt.

Maradjunk annyiban, mi még nem láttunk ilyen jellegű felvezetést, mint ami a “Napsütötte Nógrádsipek” által készített fotón is szemrevételezhető. További érdekesség, hogy ezt követően végigpacsiztak egymással a labdarúgók. A találkozót egyébként a házigazdák nyerték meg egy-nullás arányban.

Next Post

Bevette Nőtincset a Mátraterenye

Kiegyenlített küzdelemben kerekedtek felül ellenfelükön a vendégek. Múlt vasárnap Nőtincsen volt jelenése a Mátraterenyének. A megye egyes mezőny tizenharmadik körében lejátszott csörte legkomolyabb érdekessége az volt, hogy csupán ezt a találkozót rendezték meg a múlt hétvégén az aktuális körből, az összes többi párbajt későbbi időpontokra halasztották. Kisebb lehetőségekkel indult be […]
error: Content is protected !!