Begyűjtötte idénybeli második sikerét a Ludányhalászi

Gabi

Felsőtoldon nyertek alsóházi csörtét a vendégek.

Az előző hétvége vasárnapján alsóházi viaskodásra került sor a keleti megye háromban, a Felsőtold a Ludányhalászit fogadta a tizenhetedik fordulóban. A házigazdák számítottak valamelyest esélyesebbnek a sereghajtóval szemben.

Ehhez képest remekül indították a párbajt a Baranyi révén már a hatodik percben betaláló vendégek, majd az első félidő derekán már kettővel vezettek Rácznak köszönhetően. Próbáltak ébredezni a hazaiak, a szünet előtt pedig szépítettek is, így felcsillant számukra a remény.

A második felvonásban tovább iparkodtak a felsőtoldiak, az összecsapás kétharmadánál viszont büntetőből harmadszorra is beköszönt a mezőny utolsó helyezettje. A meccs utolsó szakaszában Urbán jutott dupláig, és ugyan a hajrában még kaptak egy gólt a ludányiak, ez már nem osztott, nem szorzott, négy-kettőre nyertek.

Szemszögükből lélektanilag fontos győzelmet tehettek zsebre a látogatók, hiszen utoljára még a harmadik körben, azaz mintegy hét hónappal ezelőtt tudtak három pontot szerezni, most viszont megtörte a jeget a nagyot küzdő társulat.

NEXT-Therm Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 17. forduló:

Cserhát TSE Felsőtold-Ludányhalászi SE 2-4 (1-2)

Felsőtold, zárt kapuk mögött. Vezette: Szikora D. (Pál A.)

Cserhát TSE Felsőtold: Nagy I. Murányi, Ludányi, Balázs S., Szentgyörgyi – Maksó, Hucskó, Figura F. (Imre D., 75.), Imre Cs. (Tóth I., 46.) – Figura G., Ambrus (Buda, 56.). Játékos-edző: Nyirjei András.

Ludányhalászi SE: Bakó – Bába, Mosó, Szenográdi, Kovács B. (Puszta, 78.) – Tőzsér T., Urbán R., Tőzsér B. (Bagó, 83.), Rácz P. – Rácz E., Baranyi (Oláh A., 81.). Edző: Földi Gergő.

Sárga lap: Balázs S., Hucskó, Nagy I., Figura G.

Gól: Hucskó (41.), Buda (88.), ill. Baranyi (6.), Rácz E. (22.), Urbán R. (60., 76.)

Jók: senki, ill. az egész csapat

Nyirjei András: – Rendkívül rosszul és akarat gyengén kezdtük a meccset. Keressük az okokat… Három hete nem játszottunk és edzésünk sem volt, ez nagyon meglátszott a csapaton. A második félidőben legalább az akarat látszott, de még mindig sok hibát vétettünk, könnyű gólokkal ajándékoztuk meg az ellenfelet. A gyenge teljesítményünket már csak a játékvezetés múlta alul, helyenként értelmezhetetlen döntéseket hozott a kárunkra. De ez nem lehet kifogás, egyszerűen a csapatjáték nem működik. Ha ezen tudunk változtatni, jobb eredményekre leszünk képesek. A vendégcsapat sikere megérdemelt, csapatként jobban játszottak és a helyzetkihasználásuk is jobb volt. Gratulálok nekik!

Földi Gergő: – Jó előjelekkel érkeztünk a hétvégi meccsünkre. Jó hangulatban és jó kedvben. Az elmúlt két hétvégi mérkőzésünk elmaradt, de helyette csapaton belül fociztunk, ami még jobban összekovácsolta a társaságot. Gyorsan vezetést tudtunk szerezni és meg is dupláztuk előnyünket, de az ellenfél szépíteni tudott még a szünet előtt. A második félidőben is sikerült kiharcolnunk egy tizenegyest és elérnünk egy nagyon szép akciógólt. Gratulálok a csapatomnak. További sok sikert a felsőtoldiaknak.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Kiemelkedő bravúrt ért el a Nógrádsáp

Az előzetesen toronymagas favorit Dejtár bánta a hétvége legváratlanabb eredményét szolgáltató házigazdák meglepetését. Az előző hétvége vasárnapján Nógrádsápon volt jelenése a Dejtárnak. A kezdősípszót előtt egyértelmű esélyesként jelölhettük meg a tabellán jóval előrébb megtalálható vendégeket, kis túlzással csak az tűnt kérdésnek, mennyivel nyernek az utolsó előtti helyezett otthonában. Jól indították […]
error: Content is protected !!