Remizett a Ludányhalászi és a Karancskeszi

Gabi

A házigazdák legalább annak örülhettek, hogy három vesztes fellépés után ismét pontot szereztek.

Az elmúlt hétvégén alsóházi viaskodást rendeztek a keleti megye hármas mezőny tizenegyedik körében, a sereghajtó Ludányhalászi az utolsó előtti helyen tanyázó Karancskeszit fogadta.

Beigazolódott az a sejtés, miszerint küzdelmes, kiegyenlített összecsapáson alakulhat ki a végeredmény. Mintegy fél óráig gyűrték egymást a gárdák, mígnem megszerezték a vezetést a házigazdák.

Ahogy a szünet előtt, a fordulás után is nagy erőkkel próbálkoztak egyenlíteni a vendégek, igyekezetük pedig sikerrel is párosult, mivel a második játékrész elején egalizáltak.

A hátralévő időben inkább a látogatók tűntek aktívabbnak, de már sem ők, sem a másik oldal nem tudta bevenni a kaput, így egy-egyes döntetlennel pergett le a birkózás.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 11. forduló:

Ludányhalászi SE-Karancskeszi KSE 1-1 (1-0)

Vezette: Kiss T. (Szűcs M., Bacsa Gy.)

Ludányhalászi SE: Bakó – Bagoly, Szenográdi, Tőzsér B., Mosó – Végh M. (Oláh A., 76.), Mester (Puszta, 72.), Urbán, Kovács B. – Baranyi D., Tőzsér T. Edző: Földi Gergő.

Karancskeszi KSE: Puporka K. – Dienes G., Dienes A. (Harmat, 83.), Budveszel, Rimai N. – Rimai R., Lantos, Balogh, Tátrai – Máté B., Puporka R. Megbízott játékos-edző: Budveszel László.

Sárga lap: Baranyi D., ill. Budveszel, Rimai N.

Gól: Urbán (29.), ill. Puporka R. (55.)

Jók: az egész csapat, ill. Dienes A., Tátrai

Földi Gergő: – Játszottunk egy igazságos döntetlent egy jó csapat ellen. Adódtak lehetőségek itt is-ott is, de egy találatnál nem jutottunk többre. A játékvezetés végre nagyon jó volt. Élvezetesebb volt a foci úgy, hogy nem össze-vissza lengetett valaki.

Budveszel László: – Az osztály két legsilányabb játékát produkáló csapata nem bírt egymással. A rengeteg helyzetünkből csak egyet tudtunk értékesíteni, így sportszerűen megajándékoztuk ellenfelünket egy ponttal.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Laza sikerrel javított a Bernece

Megnehezíteni sem tudta a vendégek dolgát a gyenge napot kifogó Legénd. Az előző hétvégén Legéndre volt hivatalos a nyugati megye hármas mezőny tizenegyedik körének keretein belül a korábbi fiaskóját mindenképpen kijavítani akaró Bernece. Esélyesként húzhatták kesztyűt a látogatók, nehéz menet várt ellenfelükre. Nem is sokat teketóriáztak a vendégek, hamar bevették […]
error: Content is protected !!