Győzelemmel igazolta az emberelőnyt a Legénd

Gabi

A tíz fővel kiálló Nagyoroszit intézte el Bujnyik János legénysége.

Pénteken a Nagyoroszit fogadta a Legénd a nyugati megye háromban. Alapjáraton véve is esélyesebbnek néztek ki a hazaiak a huszonegyedik körben esedékes mérkőzés előtt, ez a vélekedés pedig hatványozottan megerősödött, amikor kiderült, hogy csak tíz fővel tudnak kiállni a látogatók.

Ehhez képest jókora meglepetéssel indult a meccs, ugyanis pár perc elteltével előnybe került Garazsi József csapata. Kellett egy kis idő, míg összekapták magukat a legéndiek, a találkozó harmadához közeledvén viszont egyenlítettek, majd két további gólnak köszönhetően a szünetre is kellő nyugalomban vonulhattak.

A második felvonásban egy darabig még tartották magukat a nagyorosziak, két ízben azonban még így is be tudták venni a kaput a házigazdák, akik így végül öt-egyes arányban múlták felül létszámhiányos ellenfelüket.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 21. forduló:

Legéndi SE-Nagyoroszi HBB SE 5-1 (3-1)

Legénd, zárt kapuk mögött. Vezette: Béres K. (Szolik M., Kiss D.)

Legéndi SE: Farkas – Nyúl, Tóth K., Durucz, János D. – Horváth I. (Hóvári, 75.), Virág, Koczkár (Néma, 68.), Hámori – Barnoki (Rafael, 72.), Molnár. Edző: Bujnyik János.

Nagyoroszi HBB SE: Varga R. – Szabó V., Garazsi D., Virág, Kovács P. – Bander, Pál L., Busai, Kovács Cs. – Vig. Edző: Garazsi József.

Sárga lap: Nyúl

Gól: János D. (28.), Barnoki (39.), Koczkár (42.), Tóth K. (73.), Rafael (85.), ill. Bander (6.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Bujnyik János: – Sajnos csak tízen voltak a vendégek, mert a tizenegyedik játékosuknak le volt járva a sportorvosija. Ezt a bíró észrevette és nem engedte őt játszani. Ettől függetlenül, az első tizenöt percben megszerezték a vezetést. Csodálkoztunk is, bár lehet, hogy egy kicsikét bennmaradtunk az elején az öltözőben, vagy megzavart, hogy eggyel többen vagyunk a pályán. Gyorsan túltettük ezen magunkat, és utána végig mi irányítottunk, a mi elképzelésünk jött be. Gratulálni tudok a Nagyoroszinak, mert egy korrekt, sportszerű meccset játszottunk. Ide-oda volt egy-két erősebb összecsapás, de nem lehet azt mondani, hogy sokszor kellett fújnia a sporinak. Amit kellett, megítélte a játékvezető és a partjelzők is tették a dolgukat. Szerintem korrekt volt a játékvezetés. Megérdemelt győzelmet aratunk. Szerintem a vasárnap erősebb lesz. Bár előreláthatólag sajnos lesz két-három olyan emberem, aki ki fog esni. Remélem, akik ma nem tudtak jönni, Nógrádsápon megjelennek. Megyünk előre!

Garazsi József: – Tizenegyen mentünk el, aztán ott derült ki, hogy az egyik srácnak lejárt a sportorvosija, így tízen kezdtünk el játszani. Hamar megszereztük a vezetést, aztán az első félidő utolsó részében gyorsan kaptunk három gólt. A második félidőben három-egynél voltak helyzeteink, kapufa vagy a kapus védett. A végén még kettőt berámoltak a hazaiak. Elfáradtunk. A nyolcvanadik perctől már csak kilencen voltunk, mert az egyik játékosunk megsérült. Tizenegyen emberrel több esélyünk lett volna. Sportszerű meccs volt. Gratulálunk az ellenfélnek! Köszönjük a vendéglátást, hogy készítettek nekünk szendvicseket és üdítővel is készültek. Rendesek voltak! Majd a Patak ellen javítunk…

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

A megye kettő és a megye három szombati eredményei

Két bajnokságban is beindult az aktuális forduló. MNG Megyei II. osztály, 16. forduló: Balassagyarmati SC-Bánk SE 1-3 Mihálygerge SE-Mátraverebély-Szentkút SE 2-1 Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 17. forduló: Mátramindszent SE-Feláldozhatók SE (Karancsság) 6-2 Karancskeszi KSE-Ipolytarnóc SE 4-1 Magyargéci Zöld Sasok SE-Varsány SE 5-5 Kazár KSE-Ecseg SE 0-1
error: Content is protected !!