Laza sikerrel javított a Bernece

Gabi

Megnehezíteni sem tudta a vendégek dolgát a gyenge napot kifogó Legénd.

Az előző hétvégén Legéndre volt hivatalos a nyugati megye hármas mezőny tizenegyedik körének keretein belül a korábbi fiaskóját mindenképpen kijavítani akaró Bernece. Esélyesként húzhatták kesztyűt a látogatók, nehéz menet várt ellenfelükre.

Nem is sokat teketóriáztak a vendégek, hamar bevették a kaput, majd mentek tovább hasonló elánnal. A házigazdák elvétve jutottak levegőhöz, ez nem az ő napjuk volt, nagy volt a különbség a résztvevők között, ami fokozatosan megmutatkozott gólokban is.

A szünetig háromszor talált be az előnyben lévő brigád, majd a pihenőt követően jött az igazi henger. A lefújásig kilencszer köszöntek be az igen termelékeny produkcióval előrukkoló berneceiek, akik ilyen arányban is megérdemelten diadalmaskodtak. A csereként beálló Rohácsi egymaga ötször keserítette a legéndi védelmet.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 11. forduló:

Legéndi SE-Szokolyi Alajos SE (Bernecebaráti-Kemence) 0-9 (0-3)

Vezette: Varga P. (Szabó T.)

Legéndi SE: Farkas – Nyúl (Pintér, 57.), Tóth K. (Erdei, 75.), Durucz, János D. – Takács J., Ocztos (Molnár, 46.), Franyó, Virág (Radics, 75.) – Varga R., Hámori. Edző: Bujnyik János.

Szokolyi Alajos SE (Bernecebaráti-Kemence): Marót (ifj. Esztergomi, 75.) – Szorcsik, Forgács (Gulis, 70.), Kürtössy K. (Sági, 52.) – Repiczki, Imre F. (Szabadkai, 63.) – Petényi (Együd, 52.), Strihó, Dombi – Busai, Kutnyik (Rohácsi, 46.). Edző:  Ordasi István.

Sárga lap: Farkas, Nyúl, Takács J., ill. Rohácsi, Strihó

Gól: Busai (4., 44.), Strihó (25.), Forgács (64.), Rohácsi (50., 69., 72., 86., 87.)

Jók: senki, ill. az egész csapat

Bujnyik János: – Most látszódik sajnos a sok sérült és hiányzó. Ezen a mérkőzésen is visszaköszönt ez a szituáció. Sajnos négy-öt fix kezdő nem volt. Nagyon ránk jár a rúd manapság. Most szombaton végképp igaz lesz ez. Így nincs értelme elmenni, nem látom értelmét. Próbáltuk más időpontra tenni a hétvégi meccset, nem jött össze, így nem megyünk el Dejtárra. Sajnos ezek a szombati játéknapok nem fekszenek nekünk. Remélem, a jövő héten páran vissza tudnak majd térni!

Ordasi István: – Ha “Alibi” Harry Potter könyvvel hangolódik a mérkőzés előtti este, egyből szórja ágyú löketeit, majd a meccs előtt a “Dementort” megtanítja varázsolni, aki karmesteri pálcájával gyönyörűen irányítja a csapatot. “Bánat” csak a szokásos, kiváló, hisztis játékát hozza, majd “Dinó” felszívja magát és öt dugót tapos be az ellenfél kapujába. Parádés játékkal, nagyszerű győzelmet arattunk a szimpatikus legéndi csapat otthonában. További sok sikert kívánok nekik.

id. Esztergomi Zsigmond, egyesületi elnök: – Esőben érkeztünk Legéndre, de nagy elszántsággal. Jól kezdtük a játékot, ragadt a labda a fiúkhoz. Egy szép támadást követően Busai a negyedik percben utat talált a vendéglátók kapujába, ami megnyugtatta a fiúkat. Nagy kedvel és pontosan a megbeszéltek szerint tette dolgát az egész csapat, ami Strihó révén újabb góllá érett a huszonötödik percben. A hazaiak nem tudták tartani a lépést, a fiatal szélsőink folyamatosan lőtték be a labdákat a kapu elé, majd Busai megint nem hibázott. A második félidőben cserékkel sikerült gyorsítani a játékot, gyakorlatilag szétfutottak az elfáradó ellenfelet. Óriási kedvvel játszottak a fiúk. A jó indítások után még Forgács Levi is betalált, Rohácsi pedig ötször továbbított a kapuba. Igazi csapatjátékot mutatva nyertük meg a mérkőzést. Gratulálok az ellenfélnek a sportszerű játékhoz.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Videós összefoglaló és fotók az SBTC-PMFC kupamérkőzésről

Megtekinthetőek az NB II-es vendégek sikerével lepergő meccs fontosabb mozzanatai. Szerdán három-egyes arányban maradt alul a MOL Magyar Kupa hetedik körében az NB II-es Pécsi MFC-t fogadó SBTC. Az első fél óra leteltéhez közeledvén Németh révén kerültek előnybe a Baranya megyeiek, majd ugyan Hegedűs hamar válaszolt, Bohatának köszönhetően a vendégek […]
error: Content is protected !!