Megküzdött a sikerért a Keszeg

Gabi

Hiába harcolt becsülettel a Nógrádsáp, pont nélkül maradt.

Az előző hétvégén Nógrádsápra volt hivatalos a Keszeg a nyugati megye háromban. A vendégek vághattak neki esélyesként a tizennegyedik fordulóban tető alá hozott mérkőzésnek.

A várakozásokhoz képest végig rágós falatnak bizonyultak a házigazdák, akik ellenfelüket leforrázva, már az ötödik percben lépésfórhoz jutottak. Nem sokat szórakoztak a látogatók, postafordultával egyenlítettek, majd az első félidő derekáig még két további góllal jeleskedtek.

Még a szünet előtt szépítettek a becsülettel harcoló hazaiak, így nyílt kérdésekkel jöhetett a folytatás. A második felvonásban egalizáltak a ‘sápiak, ellenfelük viszont tudott újítani. Ismét megrázták magukat a keszegiek, végül pedig megszerezték a győzelmet, öt-hármas arányban birkózta le vetélytársát Miklián Norbert alakulata.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 14. forduló: 

Nógrádsáp SE-Keszegi SE 3-5 (2-3)

Vezette: Boda V. (Pál A., Szász K.)

Nógrádsáp SE: Miklián – Horváth I. (Baltringer, 68.), Lepsényi, Német (Pap, 16.), Tar – Moravetz, Virág, Kovács P. (Réczi, 72.), Urbán Zs. – Kovács N., Barnoki (Dudás, 88.). Edző: Hanusz Péter.

Keszegi SE: Rojkovics G. – Kapoun, Murcsik T. (Mezei, 69.), Cseri, Mészáros (Lestyán, 46.) – Gyetván T., Turcsán, Murcsik P. (Irk, 62.), Gombos – Terjék, Muszta. Edző: Miklián Norbert.

Sárga lap: Gyetván A.

Gól: Urbán Zs. (5.), Barnoki (36.), Tar (56.), ill. Muszta (6., 65.), Murcsik T. (20.), Murcsik P. (22.), Turcsán (76.)

Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat

Hanusz Péter: – Nagyon jó iramú, változatos mérkőzés volt. Egy nagyon jó ellenfél győzött le minket. Ami fontos, hogy most is az utolsó pillanatig küzdöttünk, tehát maximálisan meg vagyok elégedve a játékosokkal. Gratulálok a keszegieknek, Miklián Norbinak és Gyetván Atinak ahhoz, hogy jó csapatuk van. 

Miklián Norbert: – Tudtuk, hogy nem lesz könnyű mérkőzés, ezért kértem is a játékosokat, hogy ne vegyék félvállról ezt a kilencven percet sem. Kétgólos előnyünk birtokában túlságosan is elkényelmesedtünk, és a hazai csapat egy jó huszonöt-harminc percet irányítva a játékot, kiegyenlítette a mérkőzést. Végül mégis sikerült a javunkra fordítani az eredményt, megérdemelten. Köszönjük, hogy a Nógrádsáp beleegyezett a pályaválasztói jog felcserélésébe, és további sok sikert kívánunk nekik, szerintem jobb csapat, mint amit a tabellán elfoglalt helyezésük mutat.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Videós összefoglaló és képek a BSE-Eger meccsről

Megtekinthetőek a jó formában lévő balassagyarmatiak újabb győzelmének fontosabb momentumai. Ahogy már említettük, szerdán kettő-nullás sikert könyvelhetett el a harmadik vonal Keleti-csoportjában szereplő BSE. Az aktuális fellépésükön az Egert korábbról elhalasztott mérkőzésen felülmúló Ipoly-partiak az első félidőben Kovács Kristóf révén kerültek előnybe, majd a fordulás után Kamarás György is beköszönt, […]
error: Content is protected !!