Könnyed győzelmet ért el a Varsány

Gabi

A Karancskeszit hagyta helyben javításképpen Báránkó Gábor legénysége.

Múlt vasárnap a Karancskeszit fogadta a Varsány a keleti megye háromban. A házigazdákra tekinthettünk a tizenhetedik körben megrendezett meccs előtt, jó pár helyezés választotta el ugyanis egymástól a résztvevőket.

Jól is kezdtek a hazaiak, Unyi révén már az első negyedórában betaláltak. Ezt követően próbálkoztak a csere nélkül kiálló látogatók is, eredménytelenül. A második gólt is ellenfelük érte el, így elég hamar eldőltek az érdemi kérdések, még a pihenőt megelőzően.

A fordulás után, az újabb játékrész derekán megint bevették a kaput a vendéglátók, majd hamarosan a jó napot kifogó Kiss Ádám jutott tripláig. Ugyan a hajrában szépítettek a karancskesziek, ez már csak kozmetikázásra volt elegendő, négy-egyre nyertek a varsányiak.

NEXT-Therm Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 17. forduló:

Varsány SE-Karancskeszi KSE 4-1 (2-0)

Varsány, zárt kapuk mögött. Vezette: Csillik L. (Horváth B.)

Varsány SE: Baráth –  Takács R. (Imre Z., 76.), Rigó R., Puszta, Csizmadia ( Rigó B., 70.) – Báránkó, Unyi (Kilczin, 76.), Király Sz. (Mócsány G., 46.), Takács G. – Havasi, Kiss Á. (Balázs B., 76.). Játékos-edző: Báránkó Gábor.

Karancskeszi SE: Boros – Dienes G., Dienes A., Horváth A., Orsós – Balogh, Harmat, Tátrai, Rimai R. – Bíró, Rimai N. Játékos-edző: Boros Balázs.

Gól: Unyi (11.), Kiss Á (40., 65., 68.), ill. Dienes A. (87.)

Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat

Báránkó Gábor: – Nem túl kedvező időjárásban folytattuk a bajnokságot hazai pályán. A csapat már az új mezgarnitúrában léphetett pályára, amit egy nem könnyű gyűjtéssel sikerült létrehozni a vezetőségnek. Kicsit másképp állt fel a gárda a megszokottnál, inkább védekezésben volt nagyobb változás, amit úgy láttam, hogy a mostani ellenféllel szemben jól is működött. Első két találatunkban volt némi szerencse is, mert egy megpattanó lövésből, majd a másiknál egy lecsorgó labda révén sikerül gólt szegezni. Úgy vélem, az idő és a pálya talaja ellenére sikerült a legjobbat kihozni a mérkőzésből a csapatnak. Elegédett voltam a játékkal, és ami nagyon biztató volt számomra, hogy az összes cserejátékos úgy szállt be meccsbe, ahogyan ezt mindig is kellene. További sok sikert a Karancskeszi csapatának!

Boros Balázs: – Köszönöm annak a tizenegy játékosnak, aki eljött és megtisztelt a játékával. Az eredmény nem mutatja, de semmivel nem volt jobb az ellenfél. Ha kihasználjuk a helyzeteket az első félidőben, akkor mi vezethettünk volna fölényesen, de sajnos a foci ilyen. Gratulálok a Varsánynak, további sok sikert nekik! Hajrá, ‘Keszi!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Remek sikert tett le az asztalra a Feláldozhatók

A Héhalom tartalékcsapatát fricskázta meg a karancssági alakulat. A mögöttünk hagyott hétvége vasárnapján Karancsságra volt hivatalos a Héhalom tartalékcsapata a keleti megye háromban. Esélyesként vághattak neki a tizenhetedik fordulóban esedékes mérkőzésnek a vendégek, sejthető volt azonban, hogy nem mehetnek biztosra harcos ellenfelüknél. Támadólag léptek fel a látogatók, majd korán meg […]
error: Content is protected !!