Könnyed sikert aratott az Érsekvadkert II

Gabi

Már az első félidő után eldőlt az Ipolyszög sorsa.

Az előző hétvégén Ipolyszögön volt jelenése az Érsekvadkert tartalékcsapatának a nyugati megye háromban. Eredetileg később került volna a sor a tizenhatodik körre kiírt meccsre, a gárdák megegyezése alapján viszont előrehozták a találkozót.

Egy darabig masszív ellenállást tanúsították a házigazdák, lehetőségük is akadt, ettől függetlenül viszont egy félidő alatt eldőltek az érdemi kérdéseket. Ez annak köszönhető, hogy az első félidő derekán megrázták magukat a látogatók, a szünetig pedig négy gólig is eljutottak.

A fordulást követően csordogált a viaskodás, jókora hátrányuk tudatában is becsülettel harcoltak a hazaiak, akiknek szépíteniük is sikerült. A ‘vadkertieké volt az utolsó szó, a hajrához érve a triplázó Szabó Levente ismét beköszönt, egyúttal pedig kialakította a sima keretek között diadalmaskodó alakulata öt-egyes győzelmét jelentő végeredményt.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, a 16. fordulóból előrehozott mérkőzésen:

Ipolyszögi SE-Érsekvadkert SE II 1-5 (0-4)

Vezette:  Gecse Z. (Reviczki J., Rácz D.)

Ipolyszögi SE: Ivanics – Tóth G., id. Trepinszki Sz. (Bognár, 46.), Keresztes, Jakus (Kárdási J., 60.) – Bache, Tóth Á., Ifj. Trepinszki (Kárdási E., 70.), Muladi – Takács, Pataki. Játékos-edző: Takács Gergely.

Érsekvadkert SE II: Medvik – Szabó Levente, Szabó László, Pádár, Farkas – Csejk (Kereszti, 77.), Dávid M., Mácsik (Őszi, 60.), Varga S. – Sipos, Deme (Bella, 60.). Játékos-edző: Gubik Ákos.

Sárga lap: Jakus, ill. Pádár

Gól: Kárdási J. (73.), ill. Szabó Levente (24., 35., 80.), Szabó László (39.), Dávid M. (40.)

Jók: senki, ill. Medvik, Szabó Levente

Takács Gergely: – Napsütéses időben sikerült sort keríteni idei utolsó meccsünkre, a bajnokaspiráns ‘vadkerti csapat ellen. Még gól nélküli állásnál egy véleményes szituációban néma maradt a spori sípja, pedig szerintem büntetőt kellett volna ítélnie a javunkra. Ezután beindult a vendéghenger és az első félidőben eldöntötték a három pont sorsát. Nem tudok elmenni szó nélkül az egyik asszisztens “működése” mellett, aki a múlt hét után ismét “vakon” volt. Nem tudom, hogy került ide megint, bár lehet, csak nem talált haza Ipolyszögről. Egy-két ítélete igen csak borzolta a kedélyeket. Összességében örülök, hogy vége, ránk fér már a pihenő. Ezúton kívánok mindenkinek kellemes ünnepeket és vírusmentes boldog új esztendőt.

Gubik Ákos: Először is, szeretnénk megköszönni az Ipolyszögnek, hogy beleegyeztek, hogy korábbra hozzuk a mérkőzést. Nem volt egy nagy iramú meccs. Itt is-ott is voltak helyzetek. Az első félidőben jobban használtuk ki a helyzeteinket, így bebiztosítottuk a győzelmünket. Aztán a második félidőben már kicsit kiengedtük a gyeplőt.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Nevet változtatott a Szent Imre DSE

A Balassagyarmati Sport Club működik tovább az egyesület jogutódjaként. Kis híján húsz évvel ezelőtt, 2001-ben alakult meg a Szent Imre DSE. Szépen-lassan fejlődött a balassagyarmati székhelyű közösség, utánpótlás korosztályok versenyeztetése után az időre előrehaladtával felnőttcsapatot is indított a klub. A közelmúltban fontos változások történtek az említett egylet háza táján, egy […]
error: Content is protected !!