Könnyedén nyert az Ipolytarnóc

Gabi

Bajnoki ellenfélnek rúgott öt gólt Gál Ádám együttese.

Vasárnap előkészületi találkozón futott össze két keleti megye hármas társulat, az Ipolytarnóc a Ludányhalászit fogadta. Az első félidőben még egész jól tartották magukat a vendégek, a szünet után viszont egyértelműbbé vált az edzőmeccs, végül pedig öt-nullra győztek a házigazdák.

Felkészülési mérkőzés:

Ipolytarnóc SE-Ludányhalászi SE 5-0 (1-0)

Ipolytarnóc, zárt kapuk mögött.

Ipolytarnóc SE: Illefalvi – Dienes G., Gál Á., Ravasz, Boros – Líber, Ökrös, Pál R., Ruzsinszki – Oláh T., Matyóka. Csereként léptek pályára: Földi, Gál O., Gál I., Oláh A. Játékos-edző: Gál Ádám.

Ludányhalászi SE: Bakó – Tőzsér T., Bene, Bagoly, Bába – Rácz P., Urbán, Mosó, Mester – Rácz E., Kovács B. Csereként léptek pályára: Havaj, Szenográdi, Baranyi. Edző: Földi Gergő.

Gól: Matyóka (2), Ökrös, Ruzsinszki, Oláh T.

Gál Ádám: A nagyon rossz időjárás ellenére sikerült pár szép akciót vezetni és értékesíteni is. A helyzetek kihasználásával még vannak gondok, de összességében jól játszott a csapat. Köszönjük a ludányhalásziaknak a mérkőzést és további sok sikert kívánunk nekik! Hajrá, ‘Tarnóc!

Földi Gergő: – Első edzésnek megfelelt, ha az eredményt nem nézem. Sokan összejöttünk a csapatból. Remélem, megmarad ez a lendület a bajnoki meccsekre is.

Next Post

Pest megyei csapattal ikszelt a Dejtár

Nyolcgólos döntetlennel fejeződött be a változatos edzőmérkőzés. Vasárnap ismét pályán volt a nyugati megye hármas Dejtár, Németh Krisztián legénysége a Pest megyei harmadik vonal Északi-csoportjában szereplő Zebegénnyel nézett farkasszemet Diósjenőn. Bár jól kezdett a nógrádi csapat és háromszor is betalált, a fordulás után feltámadt a másik oldal, így négy-négyes döntetlennel […]
error: Content is protected !!