Három megye hármas csapat is komoly pofont kapott

Gabi

Csúnyán elverték a Kazár, az Ecseg és a Felsőpetény triót.

Három megye hármas társaság is olyan edzőmérkőzésen volt érdekelt a múlt hétvégén, amikben az eredmények tekintetében nem volt köszönet. Nyugatról a Felsőpetény a Pest megyei negyedik vonal Északi-csoportjában szereplő Galgagyörkről kapott ki, míg keletről az edzője nélkül kiálló Ecseget a Fejét megyei másodosztályú Etyek, a Kazárt pedig a Heves megyei második ligás Mátraballa verte el. Lássuk a részleteket!

Felkészülési mérkőzések:

Galgagyörki SE-Felsőpetény SE 9-0 (1-0)

Diósjenő, műfüves pálya, zárt kapuk mögött.

Felsőpetény SE: Piszár – Varga, Karacs, Belovai, Csámpai – Garai G., Kocsis, Sógor, Garai M. – Sulyán, Szalai. Csereként léptek pályára: Tóth P., Burai, Rendi, Tabics. Edző: Laczkovszki Zsolt.

Laczkovszki Zsolt: – A téli álomból megriadva kaptunk kilenc gólt. Nem ment jól a játék, sok volt a hiányzónk a rendes keretből. Erőnléti edzésnek és mozgásnak viszont kiváló volt. Az ellenfél össze szedetten, jól játszott. Össze kell kapni a nagy szünet után magunkat rendesen. Hajrá, ‘Petény!

Etyek SE-Ecseg SE 11-0 (6-0)

Budapest, Pokorny József Sport- és Szabadidő Központ, zárt kapuk mögött.

Ecseg SE: Baltacanovic – Oláh G., Baranyi M., Burbiczki, Baranyi Á. – Horváth G., Mihalik János, Mihalik Jenő, Mihalik S. – Pongrácz, Baranyi T. Megbízott játékos-edző: Burbiczki Zoltán.

Burbiczki Zoltán: – Sajnos alapemberek nélkül vágtunk neki a meccsnek, így pedig nagyon nehéz volt versenyben maradni a komplett kerettel érkező Etyekkel. Nekünk cserénk sem volt, így nem tudtunk frissíteni. Ezzel szemben az ellenfél sorcserét hajtott végre. Sportszerű mérkőzést volt. Mindkét oldalon akadtak helyzetek. Az ellenfél szinte minden lehetőségét gólra tudta váltani, míg mi csak a kapufát találtuk el, háromszor is. A meccs végén még egy tizenegyest is ki tudtunk hagyni. Ellenfelünk magabiztosan nyert. Csapatom “B” kerettel is helyenként jól tudott játszani, és sokat tanultunk a mérkőzésből. Megyünk tovább és készülünk a tavaszi szezonra. Gratulálok az Etyek csapatának és sok sikert kívánunk nekik!

MSE-Mátraballa-Kazár KSE 10-1 (3-0)

Kazár KSE: Baár – Keviczki, Dobos (Szakos), Körmöczi D., Sándor K. (Oláh) – Körmöczi M. (Gecse), Varga N. (Takács), Kovács V., Bakonyi – Király (Bata), Ihracska. Edző: Koncsik László.

Gól: Ihracska

Koncsik László: – Jó körülmények között léphettünk pályára. A tervszerűbben futballozó hazaiak, szemre is tetszetősen és nagy akarattal játszottak. Megérdemelt győzelmet arattak, az igen gyenge teljesítményt nyújtó csapatom ellen. 

Next Post

Így néz ki az őszi szezon álomcsapata a nyugati megye háromban

Hat együttesből kerültek be kiválasztottak az alkalmi tizenegybe. Egyre inkább közeledik a tavaszi szezon rajtja a különféle megyei bajnokságokban. Az elmúlt időszak során egymás után tettük közzé, szerkesztőségünk szerint, hogyan néz ki egy-egy pontvadászat eddigi szakaszának álomcsapata. Lássuk, szerintünk kik voltak a legalacsonyabb osztály nyugati-csoportjának őszi legjobbjai a már lepergő […]
error: Content is protected !!