Kizárták a Kállót

Gabi

Harmadik ki nem állása miatt nem folytathatja a keleti megye hármas szezont az érintett csapat.

Igen érdekes hírről vagyunk kénytelenek beszámolni. Immáron ugyanis hivatalosan biztossá vált, hogy nem folytathatja a 2020/2021-es szezon küzdelmeit az idény korábbi szakaszában a keleti megye háromban versenyző Kálló SE. Az említett csapat a mögöttünk hagyott hétvégén nem fogadta a Felsőtoldot, így harmadik alkalommal nem állt ki aktuális vetélytársa ellen az évad során, ezért az illetékes bizottság a szabályok értelmében nem tehetett mást, kénytelen volt kizárni az érintett gárdát a további küzdelmekből.

A határozat értelemszerűen egyben azt is jelenti, már csak tizenöt résztvevője van a szóban forgó mezőnynek, minden körben lesz egy szabadnapos. A törölközőt idő előtt bedobó brigád eddigi összes eredménye törlésre kerül, mintha sor sem került volna a lejátszott meccsekre. Jogosan vetődik fel a kérdés, mi lesz a kállóiakra korábban kiszabott 500 000 forintos pénzbüntetéssel? Nos, a választ egyszerű: semmi. A történtek függvényében már nem kell befizetni az összeget, behajtani pedig ugyancsak nem lehet.

Next Post

Masszív csatát húzott be a Karancsalja

Magyargécen tudott győzni Csicsman Tamás alakulata. Az előző hétvégén Magyargécen játszották a tizenhatodik forduló rangadóját a keleti megye háromban, a Karancsalját fogadta a hazai alakulat. Kiegyenlített birkózásra volt kilátás, előzetesen abszolút nyíltnak tűnt ez a párosítás. A házigazdák kezdtek jobban, már az első negyedórában betaláltak. Szépen-lassan felocsúdott a másik oldal, […]
error: Content is protected !!