Kilenc gólig jutott a Kétbodony

Gabi

Nem kegyelmeztek a Nógrádsápnak a kapu előtt határozott hazaiak.

A mögöttünk hagyott hétvégén a Nógrádsápot fogadta az újbóli győzelem reményében a Kétbodony a nyugati megye háromban. A házigazdákat pusztán az a tény nyomaszthatta a tizenegyedik fordulóban esedékes meccs előtt, hogy továbbra sem számíthattak a betegséggel bajlódó mesterükre, Baráth Péterre.

Az imént említett negatív tényező viszont egyáltalán nem fogta meg a házigazdákat, akik egy félidő alatt eldöntötték az érdemi kérdéseket. Egy gyors gólváltással indult be a párbaj, korán beszedett találatukra hamar válaszoltak a látogatók. Ezt követően viszont nem sok köszönet volt a vendégek részéről a mérkőzésben, ugyanis a pihenőig még öt alkalommal kapituláltak.

A második felvonás elején is megnyomták a kétbodonyiak, majd ugyan a másik oldal kivitelezett még egy halovány szépségtapaszt, az utolsó szó a remek napot kifogó vendéglátóké volt, akik a mesternégyest szerző Melo vezérletével kilenc-kettes verést mértek ellenfelükre.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 11. forduló:

Kétbodony SE-Nógrádsáp SE 9-2 (6-1)

Vezette: Szász K. (Garamvölgyi L.)

Kétbodony SE: Lichy – Németh, Majer, Majoros, Szorcsik – Székely, Miklián, Kertész, Bencsik – Kovács R., Melo. Megbízott játékos-edző: Bartyik Róbert.

Nógrádsáp SE:  Miklián – Horváth I. (Urbán, 65.), Sallai (Moravertz, 58.), Lepsényi (Csámpai, 70.), Tar – Réczi (Német, 40.), Virág, Pap (Baltringer, 46.), Ollé – Kovács N., Barnoki (Dudás, 76.). Edző: Hanusz Péter.

Sárga lap: Horváth I.

Gól: Kovács R. (3., 36., 58.), Bencsik (11.), Melo (23., 38., 42., 53.), Majer (76.), ill. Virág (8.), Barnoki (60.)

Jók: Melo (a mezőny legjobbja), az egész csapat, ill. senki

Bartyik Róbert: Sajnos ismét kevesen tudtunk összejönni a mérkőzésre, de aki ott volt, az remekül teljesített. Azt hiszem, megérdemelt győzelmet arattunk a szimpatikus ‘sápiak felett. Melo Zsolti a négy góljával kiemelkedett a mezőnyből, de a többi játékos is hozta azt a kis pluszt, ami kellett ahhoz, hogy begyűjtsük a három pontot. Remélem, végre a szerencse is visszapártol hozzánk, valamint a sérültjeink is minél előbb felépülnek. Ezt a hétvégi győzelmet Peti bácsinak ajánljuk, mielőbbi gyógyulást kívánva neki. Bízom benne, hogy a következő mérkőzésre már kicsit többen leszünk, ahhoz, hogy jó eredményt tudjunk elérni, mindenkire szükségünk lenne. Még egyszer gratulálok a csapatnak, és további sok sikert kívánok a ‘sápiaknak, ne adják fel, lesz ez jobb is.

Hanusz Péter: – Egy sokkal jobban koncentrált ellenféllel szemben, megérdemelt vereséget szenvedtünk. Pár játékosnak el kell gondolkodni, hogyan tovább. Gratulálok a Kétbodonynak!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Visszatért a győzelmek ösvényére a Varsány

Két nyeretlen mérkőzés után örülhettek újra az Ecseget felülmúló vendégek. Az előző hétvégén Magyargécen csapott össze az Ecseg és a Varsány a keleti megye hármas mezőny tizenegyedik fordulójában. A házigazdák leginkább azért várhatták a meccset, mert ezzel a fellépéssel elköszöntek ideiglenes albérletüktől. Remekül vetették bele magukat a küzdelembe a két […]
error: Content is protected !!