Kétgólos hátrányból felállva nyert a Feláldozhatók

Gabi

Csak ráijeszteni tudott a házigazdákra a meccset tíz fővel végigjátszó Felsőtold.

Az előző hétvégén a Felsőtoldot fogadta a keleti megye háromban a Feláldozhatók. Nem feltétlenül várhattunk lefutott kilencven percet, bár hatványozottan nőtt az esély a házigazdák sikerére, amikor kiderült, csak tíz fővel állnak ki a látogatók.

Ehhez képest meseszerűen indították a párbajt a mérkőzést létszámhátrányban letudó vendégek, már a hatodik percben betaláltak, majd az első félidő derekához közeledvén már két góllal vezettek.

Ezt követően ébredeztek a karancsságiak, ezt bizonyítandó, előbb szépítettek, aztán nem sokkal később egyenlítettek is. Ezután is mentek tovább a hazaiak, majd még a szünet előtt lépésfórba kerültek.

A második etapban hamar bevették a kaput negyedszerre is a vendéglátók, és ugyan a hátralévő időben becsülettel próbálkoztak a felsőtoldiak, csak a szimpatikus vesztes szerepet maradt számukra, már nem módosult az eredmény, négy-kettes sikert aratott a szép feltámadást bemutató abszolút újonc.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 9. forduló:

Feláldozhatók SE (Karancsság)-Cserhát TSE Felsőtold 4-2 (3-2)

Vezette: Menczel J. (Horváth S.)

Feláldozhatók SE (Karancsság): Oláh N. – Csonka Achilles (Horváth K., 80.), Kardos (Tatter A., 52.), Berta, Gergely K. (Csonka A., 38.) – Rusznyák, Csonka D. (Sálek, 12.), Csonka R., Könnyű (Berki K., 66.) – Oláh P. (Csonka E., 60.), Tatter D. Edző: Csonka Rudolf.

Cserhát TSE Felsőtold: Imre D. – Kucsik, Balázs S., Imre Cs., Nyirjei – Szita, Hucskó, Csömör, Szalkai – Nagy I. Játékos-edző: Nyirjei András.

Gól: Rusznyák (24.), Könnyű (29.), Tatter D. (41.), Csonka R. (50.), ill. Nagy I. (6.), Szita (19.)

Jók: Rusznyák, Csonka R., Tatter D., Kardos, ill. 

Csonka Rudolf: – Először is, azzal kezdeném, hogy két játékosomnak mielőbbi gyógyulást kívánunk: Krisztofernek agyrázkódása lett egy szerencsétlen ütközés miatt, Dominiknek pedig négy öltéssel kellett összevarrni a kezét, amit egy esést követően vágott szét. Sportszerű meccset játszottunk a szimpatikus vendégcsapat ellen, akik az első húsz percben alaposan ránk ijesztettek, rúgtak két gólt, amihez csak asszisztáltunk. A csapat erejét mutatja, hogy nem estünk össze, és szép játékkal fordítottunk még az első félidőben. A második félidőben is rúgtunk egy gyors gólt, ami eldöntötte a mérkőzést. Az utolsó fél órában a cserék is lehetőséget kaptak. Sok sikert a Felsőtoldnak, mi pedig megyünk tovább. Hajrá, Feláldozhatók!

Nyirjei András: – Elsősorban köszönöm a mai napon megjelent játékosoknak, hogy vállalták a szereplést, nem is akárhogyan… Most igazi csapatként működtünk, igaz, vereség lett a vége, de mindenki tette a dolgát, a hozzáállás megfelelő volt. Jó csapat a Karancsság, de az elején meg tudtuk őket lepni. Kettő-nullra is vezettünk. Nyilvánvaló volt, hogy létszámhátrányban nem tudjuk kivédekezni, megtartani az eredményt, a hazaiak folyamatos nyomás alatt tartották a kapunkat. Aztán a második félidőben még négy-kettes állásnál is volt három nagyobb lehetőségünk, de igazából nem volt annyi erőnk, hogy visszajöjjünk a meccsbe, így nem maradt más csak a szimpatikus vesztes szerepe és a tisztes helytállás. Gratulálok a Karancsságnak!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Ismét alsóházi helyosztón örülhetett a Csitár

Továbbra is pont nélkül áll a sereghajtó Őrhalom. Az elmúlt hétvégén alsóházi viaskodásra került sor a nyugati megye hármas bajnokság kilencedik körében, a korábban a szezonban hasonló kaliberű mérkőzésen nyerni tudó Csitár a még pont nélküli Őrhalmot fogadta. Remekül veselkedtek neki a küzdelemnek a házigazdák, négy perc elteltével már kétgólos […]
error: Content is protected !!