A Kállónak van a legkevesebb sárga lapja a keleti megye háromban

Gabi

A legtöbb figyelmeztetésnél a Varsány és a Somos jár, három csapat is négy kiállítást szedett már össze.

 

Ahogy az összes többi nógrádi bajnokságban, a keleti megye háromban is téli pihenőjüket töltik a résztvevők. Ilyentájt érdekes górcső alá venni egy-egy statisztikai mutatót, mint például a különféle mérkőzés közbeni büntetések csapatonkénti eloszlását. Mint az alábbiakban szemrevételezhető, ez idáig a Kálló gyűjtötte be a legkevesebb figyelmeztetést az említett mezőnyben, míg eddig a Varsány és a Somos-Építők II szedte össze a legtöbb sárga kártyát. A kiállítások kapcsán elmondható, a Karancsaljából és a Ceredből még senkinek nem kellett idő előtt zuhanyozni mennie, ezzel szemben a Kálló, a Nógrádsipek, illetve a Héhalom II már négy-négy piros lapnál jár. Nézzük meg a két táblázatot!

A Megyei III. osztály Keleti-csoportjának csapatonként összegyűjtött sárga lapok száma a 2020/2021-es szezon már lepergő részében:

A piros lapok eloszlása:

Next Post

,,Idő kell és türelem"

A megye egyes bajnokság harmadik helyén álló Karancslapujtő játékos-edzője, Romhányi Tamás reméli, a folytatásban képes lesz javítani idegenbeli mérlegén csapata. A Karancslapujtő is azon együttesek közé sorolható a megye egyes mezőnyben, melyek az élbolyban tapasztalható tömörülésnek köszönhetően gyakorlatilag még bármilyen pozíciót megkaparinthatnak tavasszal. A jelenleg harmadik, egyelőre hat győzelemmel, két […]
error: Content is protected !!