Szombaton rendezik az ősz rangadóját a keleti megye háromban

Gabi

Az éllovas Mátramindszent az Ipolytarnócot fogadja a csoport egyetlen hétvégi mérkőzésén.

Mint ismert, még a múlt hét közepén lehetővé vált a megyei kluboknak, hogy önkényesen elhalasszák az őszi idényből még hátralévő mérkőzéseiket. Példának okáért, már az előző körben is csak három meccset rendeztek meg a legalacsonyabb vonal keleti-csoportjában, ezúttal pedig írd és mond, mindössze egy meccset hoznak tető alá az aktuális, tizenötödik fordulóban. Bár gyorsan hozzá kell tenni, ez az ütközet talán a szóban forgó bajnokság komplett első félévének leginkább várt rangadója, az éllovas Mátramindszent a második helyen álló Ipolytarnócot fogadja.

Minden tekintetben igazi derbire van dolgunk, a házigazdák még az egész idényt tekintve veretlenek, míg a látogatók utoljára szeptember elején kaptak ki. Mindkét armada pazar formában várhatja tehát a kezdősípszót, sem itt, sem ott nem lehet gond önbizalom terén. Jelenleg három pont választja el egymástól a feleket a hazaiak javára, így egy újabb siker segítségével leszakítanák magukról riválisukat a ‘mindszentiek, egy fiaskó viszont azt jelentené, beérte őket a másik oldal.

Abszolút nyíltnak ígérkezik a viaskodás, nincs favorit, ugyan az ismerősebb környezet haloványan a listavezető malmára hajthatja a vizet, mérget vehetünk rá, a vendégek apait-anyait beleadva birkóznák le vetélytársukat, maximális fordulatszámon pörögve pedig lehet is sanszuk. Szóval maradjunk annyiban, teljes mértékben ki-ki meccsel van dolgunk, ezzel együtt kiemelkedő csörtére számítunk, ahol eldől, ki vonulhat kellemesebb szájízzel a téli pihenőre, ahogy az is, melyik brigád kerül lépésfórba a tavaszi folytatást megelőzően.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 15. forduló:

2020. november 21. (szombat), 13.00:

Mátramindszent SE (1.)-Ipolytarnóc SE (2.)

Vezeti: Kis Zsolt (Nagy Sándor, Sáfrány Szilárd)

Next Post

Nagy meccset játszottak a megye háromban

Eldőlt, hogy melyik csapat telel a keleti-csoport élén. Megyei III. osztály, 15. forduló, szombat:  Mátramindszent SE-Ipolytarnóc SE 2-2
error: Content is protected !!