Vendégként javított a Karancsalja

Gabi

Csak a tisztes helytállásra volt elég a Kazár lelkesedése.

Az előző hétvégén Kazárra volt hivatalos a Karancsalja a keleti megye háromban. A vereség után ringbe szálló vendégek számítottak esélyesnek, nehéz menet várt a Koncsik-alakulatra.

Támadólag léptek fel a látogatók, az első negyedórát átlépvén pedig Lehoczki jóvoltából előnybe is kerültek. A szünetig fölényben focizott a vezetést szerző brigád, a meccs képe alapján nem is hatott meglepetésként, hogy fél óra elteltével Máté Dániel duplázta meg övéi lépésfórját.

A második etapban aktívabban mozogtak a kazáriak, de csak lehetőségekig jutottak, még szépítésig sem. A karancsaljaiak rutinosan megőrizték a korábban kialakuló állást, így kettő-nullra nyertek.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 13. forduló:

Kazár KSE-Karancsalja MSE 0-2 (0-2)

Vezette: Tősér D. (Bacsa Gy.)

Kazár KSE: Baár – Keviczki R., Körmöczi M., Szakos, Keviczki D. – Bakonyi, Körmöczi D., Varga N., Aranyos (Kovács V., 75.) – Gecse, Ihracska. Edző: Koncsik László.

Karancsalja MSE: Kucsera – Farkas, Máté G., Mede, Csicsman (Deák, 46.) – Gerhát, Fekete Z., Mátéd D., Kobolák – Lehoczki, Bazsányi. Játékos-edző: Csicsman Tamás.

Sárga lap: Bakonyi, ill. Bazsányi, Lehoczki

Gól: Lehoczki (18.), Máté D. (32.)

Jók: Keviczki R., Ihracska, Gecse, Bakonyi, ill. Máté D., Máté G., Farkas, Mede, Gerhát

Koncsik László: – Ha szűkös kerettel is, de sikerült egy jó mérkőzést játszanunk az igen jó erőkből álló Karancsalja ellen. Két ellentétes félidő volt. Az elsőben nem voltunk igazán partnerei a vendégeknek, jobbára az ő akaratuk érvényesült, mivel többet birtokolták a labdát. Ehhez kellett az is, hogy sok labdát eladtunk. Ebből adódóan ki is használták a lehetőségeket, amely révén kétgólos előnyhöz jutottak. A második játékrészben már jól és határozottan futballoztunk, voltak gólszerzési lehetőségeink. Sajnos rossz döntések végett nem tudtunk a kapuba találni. A játék képe alapján a rutinosabb és tapasztaltabb vendégcsapat megérdemelt győzelmet aratott. Gratulálok csapatomnak a mutatott játékhoz, különösen a második félidőben nyújtott produkcióhoz, mert ott felnőttek a fiúk a feladathoz és méltó ellenfelei voltak a Karancsaljának. Gratulálok az ellenfélnek és további sok sikert kívánok!

Csicsman Tamás: – Egy elfogadható első félidő után, egy kevésbé tartalmas második félidőt tudtunk összehozni Kazáron. Gratulálok minden megjelent játékosomnak és további sok sikert kívánok a Kazárnak.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Fontos skalpot gyűjtött a Tereske

Megszakadt az ezúttal rágós falattal találkozó Felsőpetény eredményes sorozata. A mögöttünk hagyott hétvégén a Felsőpeténnyel csapott össze a Tereske a nyugati megye háromban. Izgalmas mérkőzésre volt kilátás, a hat győztes fellépését maguk mögött tudó házigazdák ezúttal méltó riválissal találkoztak. Szemszögükből elég korán megadták a hangot a vendégek, mivel góllal zárták […]
error: Content is protected !!