Kaposmérőn játszott felkészülési meccset a Felsőtold

Gabi

Négy és fél hónap után lehetett ismét pályán a megye hármas nógrádi csapat.

Múlt szombaton rendhagyónak mondható fellépés várt a keleti megye háromban szereplő Cserhát TSE Felsőtold alakulatára, a Somogy megyei másodosztályban középcsapatnak számító Kaposmérőnél vívott gyakorló meccset a nógrádi társaság. Kisebb érdekesség, az egyébként településüktől háromszázöt kilométerre megtalálható ellenfélnél vizitáló látogatók négy és fél hónap után lehettek ismét pályán, a bajnokit utoljára még tavaly novemberben vívó brigád márciusban egy Megyei Kupa párharcban volt érdekelt.

Kellő lelkesedéssel vághattak tehát neki messzi kirándulásuknak a felsőtoldiak, akik ugyan végül kikaptak, kellemes emlékekkel gyarapodhattak, az edzőmérkőzést követően ugyanis a két gárda egy közös vacsorával és bulizással ütötte el az időt, a hazaiak pedig jó házigazdaként szállást is adtak vendégeiknek, akik másnap indultak vissza otthonukba. A tervek szerint fordított szereposztásban hamarosan ismét összefutnak majd a felek.

Felkészülési mérkőzés:

Kaposmérői SE-Cserhát TSE Felsőtold 7-1 (5-1)

Cserhát TSE Felsőtold: Sulcz – Tóth P., Nemecz, Szentgyörgyi, Mizser  – Kucsik, Mikula, Hucskó, Murányi – Buda, Nyirjei. Csereként léptek pályára: Szalkai, Makkai. Játékos-edző: Nyirjei András.

Gól: Buda

Nyirjei András: – Elsősorban nagy köszönet a kaposmérői egyesületnek, hogy ilyen kiváló körülmények között zajlott le ez a hétvégi találkozó. Úgy gondolom, most az eredmény számunkra nem annyira lényeges, persze szerettük volna szorosabbá tenni a meccset. A legfontosabb, hogy játszottunk és együtt volt a csapat. Március óta nem volt mérkőzés, sőt edzés sem. Ehhez képest az első tizenöt-húsz perc jól sikerült, helyzeteink voltak, majd fokozatosan fölénk kerekedtek és sorra kaptuk a gólokat. A második félidőben már nagyon fáradt volt a csapat, próbálkoztunk becsülettel, de csak a Kaposmérőtől “kölcsönkapott” kapus bravúrjainak köszönhetjük, hogy nem lett nagyobb a különbség. Összefoglalva, kijött az osztálykülönbség, a kaposmérői csapat fiatalabb, gyorsabb és az edzettségi állapota is sokkal jobb, mint a miénk. Gratulálok nekik és várjuk vissza őket!

Next Post

Ismét Szlovákiában vívott gyakorló meccset az Érsekvadkert

A második félidő okozta a vesztét a problémákkal teli Szenográdi-csapatnak. Az előző hétvégén újra határon túli riválisnál volt jelenése a megye egyes Érsekvadkertnek, Szenográdi Péter társulata a szlovák ötödik ligás Ipolybaloghoz látogatott. A nógrádi csapat egy félidőn tartotta magát, a gól nélküli első félidő után viszont kezükbe vették a gyeplőt […]
error: Content is protected !!