Elcsent egy pontot a Héhalom II-től a Kálló

Gabi

Már az első félidőben kialakult a döntetlennel lepergő találkozó végeredménye.

A mögöttünk hagyott hétvégén szomszédvári rangadót rendeztek a keleti megye hármas mezőny kilencedik fordulójában, a Héhalom tartalékcsapata a Kállót fogadta. Kicsivel a hazaiak számítottak esélyesnek, de nem mehettek biztosra.

Be is igazolódtak az előzetes sejtések, alaposan megizzasztották a másikat a résztvevők. A házigazdák kezdtek jobban, a tizedik percben szerzett góljukkal pedig előnybe is kerültek.

Nem adták azonban fel a lelkes látogatók, és fél óra elteltével egyenlítettek. A szünetig már nem módosult az állás, hiába gyűrték egymást a felek.

A második félidőben is folytatódott a férfias küzdelem, bármennyire is szerették volna viszont, nem találtak egymást fogást a gárdák, holott ide is-oda is eldőlhetett volna az ütközet. Végül egy-egyes eredménnyel zárult az összecsapás. A meccs utolsó mozzanata egy piros lap volt, komoly eltiltásnak néz elébe a fejét elveszítő kállói játékos.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 9. forduló:

Héhalom SE II-Kálló SE 1-1 (1-1)

Vezette: Kis Zs. (Béres K., Kalmár P.)

Héhalom SE II: Farkas R. – Pikács (Duhonyi, 46.), Nagy B., Horváth Z., Diviák (Farkas P., 64.) – Hajdú J., Kalmár, Baranyi G. (Hajdú N., 75.), Ruska – Sándor K., Hajdú A. (Baranyi R., 64.). Edző: Farkas Ferenc.

Kálló SE: Kiss A. – Bangó K. (Horváth L., 54.), Zimmerman, Gáspár B., Bíró – Berki K., Novák L., Baranyi D., Jónás M. – Ságodi, Jónás R. (Tasnádi, 90.). Játékos-edző: Horváth László.

Sárga lap: Farkas P., ill. Bíró, Berki K.

Piros lap: Ságodi (90., Kálló SE)

Gól: Sándor K. (10.), ill. Ságodi (30.)

Jók: Farkas R. (a mezőny legjobbja), ill. Zimmerman, Jónás R.

Farkas Ferenc: – Nem jól sikerült a mérkőzés, bár jobb, mint egy vereség, de győzelemre számítottunk és úgy is mentünk ki a pályára. Viszonylag jól kezdtük a meccset, az első félidő első felét mi irányítottuk, helyzeteink voltak és gólt is rúgtunk. Aztán valamilyen oknál fogva megtorpantunk, visszaestünk, az ellenfél pedig feljavult és ki is egyenlített. A második félidőre próbáltunk erősíteni, de nem ment a játék úgy, ahogy kellett volna, így meg kellett elégednünk a döntetlennel. Azt mondom, a játék képe alapján igazságosnak mondható az eredmény.

Horváth László: – Nagyon jó mérkőzést játszottunk a fiatal héhalmi csapattal. Nagy részük a kállói csapatból került ki, de nagyon sokat fejlődtek és nagyon jók. Teszik-veszik a labdát, gyorsak, nem fáradnak. Nagyon összeszedték ezt a csapatot, és még ettől is lesznek jobbak. Mi öregesre vettük a figurát, a védekezésre koncentráltunk és kontrákkal próbáltuk hozni a meccset. Szerintem a mi részünkről nagyon nagy eredmény, hogy ez ellen a csapat ellen elértünk egy döntetlent, amit mi győzelemként könyveltünk el. Gratulálok a hazaiaknak, ügyesek voltak, ahogy a mi fiaink is. Sajnálom az utolsó percben kapott piros lapot. Annyira akarta a játékosunk a győzelmet, annyira ment, hogy már azt sem tudta, mit csinál.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Kétgólos hátrányból felállva nyert a Feláldozhatók

Csak ráijeszteni tudott a házigazdákra a meccset tíz fővel végigjátszó Felsőtold. Az előző hétvégén a Felsőtoldot fogadta a keleti megye háromban a Feláldozhatók. Nem feltétlenül várhattunk lefutott kilencven percet, bár hatványozottan nőtt az esély a házigazdák sikerére, amikor kiderült, csak tíz fővel állnak ki a látogatók. Ehhez képest meseszerűen indították […]
error: Content is protected !!