Helybenhagyta a Kállóra korábban kirótt büntetést a Fellebbviteli Bizottság

Gabi

Jelenlegi állás szerint is 500 00 Ft-os pénzbüntetést kell kifizetnie az érintett csapatnak az Ipolytarnóc elleni félbeszakadt meccsen történtek miatt.

Még a keleti megye hármas bajnokság ötödik fordulójában szakadt erőszakos események miatt félbe az Ipolytarnóc-Kálló mérkőzés. Az események után nem mindennapi, 500 000 Ft-os pénzbüntetést kapott a vendégcsapat. Ezt követően a Fellebbviteli Bizottságnál fellebbezett az érintett egyesület. A napokban eldőlt, az említett testület egy az egyben helybenhagyta a Fegyelmi Bizottság korábbi döntését, így a szóban forgó szankció mit sem módosult.

A friss fejlemények kapcsán a kállóiak illetékes vezetője arról tájékoztatta weboldalunkat, semmiképpen nem törődnek bele a határozatba, mennek tovább. Hamarosan az MLSZ Jogi Bizottságánál jelentkeznek egy újabb beadvánnyal. Az elöljáró szintén elmondta, a legvégsőbb esetben mindenképpen ki fogják fizetni a félmillió forintot, ha kell, összedobják vagy személyi kölcsönt vesznek fel, de biztosra vehető, hogy nem lépnek vissza a bajnokságtól.

Next Post

A hétvége embere: Krizsanyik Tamás

Remek védésekkel segítette hozzá csapatát a Pásztó otthonában gól nélküli döntetlent elérő Építők kapusa. Az elmúlt félévek során már megszokhatták olvasóink, hogy szerkesztőségünk minden, a Megyei I. osztályban lejátszott fordulót követően megválasztja az adott hétvége legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző futballistáját. A 2020/2021-es szezon nyolcadik köre után az Építők KC-t erősítő Krizsanyik […]
error: Content is protected !!