Pár dolgot nem értenek Kállón

Gabi

Többek között azt sem, miért nem állt ki ellenük egy újabb csapat.

A sorsolás szerint a múlt hétvégén a Somos-Építők KC II csapatát fogadta volna a Kálló SE a keleti megye hármas mezőny tizenkettedik fordulójában. Nem véletlen a feltételes mód, az említett alakulat ugyanis úgy döntött, nem utazik el a mérkőzés helyszínére, Szirákra, így a házigazdák meccs nélkül kapták meg a pontokat. A mostanában eseménydús időszakot élő kállóiak játékos-edzőjét, Horváth Lászlót a friss történések kapcsán szólaltatta meg weboldalunk.

Horváth László, a Kálló SE játékos-edzője: – Mi Kazárra azért nem tudtunk elmenni, mert akkor szombaton mindenkinek be kellett menni dolgozni. Megkértük őket, hogy halasszuk el a mérkőzést későbbre, ahogy mi megtettük ezt Felsőtolddal, de ők semmiben nem voltak partnerek, azt mondták, kell nekik a három pont. Úgy voltunk vele, akkor legyen az övék! Minket a munka “tönkre tesz”, valamiből élni kell és fönntartani a focit, ezért muszáj dolgozni! A múlt hétvégére viszont készültünk. Szomorú, hogy így döntött a Somos. Ők már a legelején kijelentették, hogy nem jönnek el, mert ilyen meg olyan cigányok vagyunk. Holott náluk is azok fociznak, ráadásul már játszottunk az Építők ellen, és akkor semmi probléma nem volt. Azt sem értem, a vezetőjük miért akart kizáratni minket, és miért mondta azt, hogy nem szabadott volna hagyni, hogy elinduljunk. Személyesen be fogok menni az MLSZ-be, és el fogom mondani, ezek a csapatok, melyek nem jönnek el hozzánk, mert cigányok vagyunk és félnek a balhétól, később se fogadjanak minket majd tavasszal! Akkor nem fognak félni, hogy verekedés lesz? Kíváncsi leszek az MLSZ döntésére!

Egyébként nem hagyjuk annyiban a büntetésünket, megyünk tovább, amíg lehet! Kaptunk időpontot a központi MLSZ-hez, és bepanaszoljuk az egész Nógrád megyei vezetést! Heves megyében ugyanilyen balhé volt, mint a miénk, sőt még jóval nagyobb, mégis csak húszezer forintos büntetést kapott a balhé okozója. Mi meg fizethetünk ötszázezret! Tudjuk viszont, miért csinálják ezt velünk, mert nem akarják, hogy focizzunk! Tisztában vannak vele, nekünk nincs szponzorunk, támogatónk, csak saját pénzből működtetjük az egyesületet. Azért alkalmaznak velünk szemben ilyen szankciókat, hogy visszalépjünk! Mondok egy példát. Amikor voltak pályát hitelesíteni, még nem volt kispad. Kérte az illetékes. Aztán lett. Előre megmondták, hat méterre legyen a partvonaltól, de ha hétre van, annak jobban örülnek. Azt feleltük, jó, rendben van, de miért nem mennek akkor át Héhalomra, ahol még kettő méter sincs a kispad és a vonal között. Erre azt válaszolták, ha nem csináljuk meg, akkor nem fogják engedni, hogy lejátsszuk a meccseket. Pár helyen végigmehetnének Nógrád megyében, mert sok pályán rosszabb körülmények vannak, mint itt. Ránk jár a rúd, de megyünk minél följebb mindenféleképpen!

Next Post

Megye egyes edző-tippelde

Rovatunkban a csapatok szakvezetői mondják el várakozásaikat az aktuális mérkőzések kapcsán. A most futó szezonban is működik a rovatunk, ahol a megye egyes mezőny csapatainak edzői mondják el várakozásaikat a pontvadászat aktuális találkozói kapcsán. Egy-egy szakvezető fordulóról-fordulóra tippel majd a soros mérkőzésekre. A tizenkettedik kör programja előtt a Szécsény VSE-t […]
error: Content is protected !!