Jócskán megerősödött a Csitár

Gabi

Heten is csatlakoztak Ferencz Gábor csapatához.

Február 14-én véget ért az aktuális transzferszezon. Az említett dátumig szerezhettek új labdarúgókat a csapatok. A nyugati megye háromban szereplő Csitárnál nem is tétlenkedtek, alaposan megerősítette állományát a minél eredményesebb tavaszi idényben bízó brigád.

Összességében heten csatlakoztak Ferencz Gábor legénységéhez, hárman visszatértek Magyarországra, Denic Cepo légiósként segítheti majd újdonsült alakulatát, de jegyezhettünk fel érkezőt más megyei társulatokról is. Nézzük meg a részleteket!

A Csitár SE téli átigazolási adatbankja:

Érkezett: László Loránd, Kovács Attila (mindketten TJ Ipolybalog), Kovács István (SK Ipolynyék), Denis Cepo (TJ Lukanénye), Janusek Dániel (Rimóc SE), Mizser Gábor (Doboskút SK Nógrádsipek), Petrovszki István (Szokolyi Alajos SE)

Távozott: -.

Next Post

Mesteri várakozások a hétvégi megye egyes bajnokik előtt

A hat érintett csapat edzője mondta el előzetes gondolatait a szombati mérkőzéseket megelőzően. Ahogy beharangozónkból már kiderült, szombaton három korábban elhalasztásra kerülő bajnokit fognak bepótolni a megye egyben. A maga nemében mindhárom csörte érdekesnek ígérkezik. Mind a hat érintett edzőt megszólaltattuk a kezdősípszókat megelőzően. Lássuk a mesterek előzetes gondolatait! A […]
error: Content is protected !!