Nehézség nélkül javított a Dejtár

Gabi

Nem tudott újabb bravúrral előrukkolni az Ipolyszög.

A mögöttünk hagyott hétvégén Ipolyszögre volt hivatalos a Dejtár a nyugati megye hármas bajnokság tizenegyedik körében. Egyáltalán nem mehettek biztosra a vendégek, hiszen egy fordulóval korábban komoly skalpot szerzett ellenfelük. Érdekesség, hogy szabadnapjukat megelőzően éppen a Bernecével szemben szenvedték el idénybeli egyetlen vereségüket a látogatók.

Érdekes meccsre volt tehát kilátás, egy darabig pedig nem is találtak egymáson fogást a felek. Tették a dolgukat a gárdák becsülettel, mígnem kis híján fél óra elteltével játékos-edzőjük révén megszerezték a vezetést a dejtáriak. Hiába iparkodtak az ipolyszögiek, még a pihenő előtt újra kapituláltak, így nehéz folytatásnak néztek elébe.

A második felvonásban hamar beszedték a harmadik döfést is a házigazdák, akik ugyan ezúttal is becsülettel küzdöttek, ezen a napon ez ennyire volt elég. Német Krisztián legénysége még a hajrára is tartogatott egy gólt, így négy-nullás vereséget szenvedtek a hazaiak.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 11. forduló:

Ipolyszögi SE-Dejtár SE 0-4 (0-2)

Vezette: Szakal T. (Tősér D.)

Ipolyszögi SEE: Ivanics – Tóth Á., Tóth J. (Péter K., 46.), Keresztes (Kárdási J., 69.), Jakus – Bache, id. Trepinszki (Bognár, 64.), ifj. Trepinszki (Kárdási E., 73.), Maglódi (Muladi, 46.) – Pataki, Takács (Tóth Z., 64.). Játékos-edző: Takács Gergely.

Dejtár SE: Kopó – Smitnya (Lázár P., 64.), Balatoni, Németh (Hársfalvi, 77.), Varga G. (Tóth A., 87.) – Trubin (Antal L., 87.), Szilágyi, Gál N. (Kónya, 64.), Csabai (Lantos, 77.) – Gál M., Mátyás L. (Szenecei, 82.). Játékos-edző: Németh Krisztián.

Sárga lap: Jakus, Keresztes, Pataki, ill. Gál N., Balatoni

Gól: Németh K. (29.), Gál N. (45.), Mátyás L. (54.), Szilágyi (82.)

Jók: Tóth Á., Pataki, Bache, ill. Mátyás L., Csabai, Szilágyi

Takács Gergely: – A múltkori jó eredmény után ismét meglepetésre készültünk, próbáltuk játszani a játékunkat. Az első félidőben kiegyenlített játék folyt, a vendégek egy szép átlövéssel majd egy helyezkedési hiba miatt szereztek két gólt. Helyzeteink nekünk is voltak, rúgtunk kapufát, hagytunk ki ajtó-ablak ziccert is. A fordulás után még két ordító helyzet maradt ki részünkről, szerintem, ha karácsonyig játszunk, sem rúgunk gólt. Összességében a többet futó, dinamikusabb csapat megérdemelten nyerte meg a mérkőzést. Köszönet a nagyszerű szurkolóinknak, akik NB I-es hangulatot varázsoltak a meccsre! A harmadik félidőben hosszú tárgyalássorozat után sikerült megegyeznünk Tóth Zoltán “Fót” mesterrel, aki átveszi a csapat irányítását.

Németh Krisztián: – Elég tompán kezdtünk. Ez ennek is betudható volt, hogy az előző fordulóban szabadnaposak voltunk. Úgy gondolom, összességében végig uraltuk a meccset és megérdemelt győzelmet arattunk. Amit kértem a fiúktól, megpróbálták betartani, hellyel-közzel sikerült is. Gratulálok a csapatnak. További sok sikert kívánok az Ipolyszögnek. Mi pedig haladunk tovább és csináljuk a dolgunkat!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Remizett a Ludányhalászi és a Karancskeszi

A házigazdák legalább annak örülhettek, hogy három vesztes fellépés után ismét pontot szereztek. Az elmúlt hétvégén alsóházi viaskodást rendeztek a keleti megye hármas mezőny tizenegyedik körében, a sereghajtó Ludányhalászi az utolsó előtti helyen tanyázó Karancskeszit fogadta. Beigazolódott az a sejtés, miszerint küzdelmes, kiegyenlített összecsapáson alakulhat ki a végeredmény. Mintegy fél […]
error: Content is protected !!