Vendégként javított a Kétbodony

Gabi

Ipolyszögön szerzett pontokat Bartyik Róbert brigádja.

Múlt vasárnap Ipolyszögön volt jelenése a Kétbodonynak a nyugati megye háromban. Igazi ki-ki meccsnek vághattak neki a felek, nem volt esélyese a tizenkilencedik fordulóban megrendezett találkozónak.

Hiába kezdtek jobban és fociztak fölényben a házigazdák, a kapu előtt határozottabb vendégek szerezték meg a vezetést az első félidő derekán. Ezt követően próbálkoztak a válasszal az ipolyszögiek, de csak elrontott helyzetekkel jeleskedtek, még büntetőből sem tudták bevenni a kaput.

A második felvonásban is hiába iparkodott a hátrányban lévő oldal, ezzel szemben felük újra eredményes tudott lenni, ismét a játékrész felénél. A hátralévő időben sem adták föl a hazaiak, de egy öngól segítségével csak egy szépítésig jutottak el a hajrában, így kettő-egyes sikert aratott Bartyik Róbert armadája.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 19. forduló:

Ipolyszögi SE-Kétbodony SE 1-2 (0-1)

Ipolyszög, zárt kapuk mögött. Vezette: ifj. Szakal T. (Horváth S., Rácz D.)

Ipolyszögi SE: Ivanics – Muladi, Keresztes, Tóth Á., Tóth G. – Bognár (Selymes, 72.), Tóth Z., ifj. Trepinszki, Maglódi (Dudás, 46.) – Bache, Takács. Játékos-edző: Takács Gergely.

Kétbodony SE: Péter N. – Németh, Szorcsik, Filiczki, Majoros – Tóth J., Bencsik, Majer, Farkas – Melo (Hanzel, 58.), Kovács R. Játékos-edző: Bartyik Róbert.

Gól: Szorcsik (88., öngól), ill. Majer (21.), Kovács R. (68.)

Jók: Muladi, Tóth G., Tóth Z., ill. Péter N., Majer, Tóth J.

Takács Gergely: – Sajnos megint bebizonyosodott, hogy be vagyunk oltva gól ellen, ziccerek sokaságát és meg büntetőt is hibáztunk az első félidőben. A vendégek egy rosszul lereagált szöglet és egy öt(!)méteres les után megnyugtató előnyre tettek szert, amit meg is őriztek a meccs végéig, már csak az eredmény kozmetikázására maradt energiánk

Bartyik Róbert: – A meccs elején kicsit beragadtunk, ziccere is volt az Ipolyszögnek, sőt a kapusunk egy büntetőt is védett null-egynél, ami lélektanilag nagyon fontos volt a későbbiekre. A mutatott játékra nem lehetünk büszkék, de az eredménynek örülhetünk, és ez a lényeg. A győzelmet szeretném a csapatunk volt és mostani “koronásainak” ajánlani. Remélem, lekerül most már rólunk ez az átok és mindenki egészséges lesz.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Feltámadt a Keszeg

Egyházasdengelegen érte el ez évi első sikerét Miklián Norbert együttese. Az előző vasárnap során Egyházasdengelegen volt jelenése a Keszegnek a nyugati megye háromban. Kiegyenlített csatározásra volt kilátás a tizenkilencedik körben esedékes meccset megelőzően. A vendégek indították jobban a párbajt, az első félidő elején nem találtak a ritmust a hazaiak. Az […]
error: Content is protected !!