Újra csoport riválisával bánt el a Magyargéc

Gabi

Ezúttal hétgólos győzelmet aratott az ismét Feláldozhatókat legyőző csapat.

Vasárnap ismét edzőmeccsen nézett egymással farkasszemet az egyaránt a keleti megye háromban szereplő Magyargéc és Feláldozhatók kettős., ezúttal Balassagyarmaton. Ahogy egy héttel korábban, újra könnyed sikert aratott a csoport riválisával elbánó brigád. A már a szünetre is háromgólos előnnyel vonuló ‘géciek végül hét-nullás sikert értek el.

Felkészülési mérkőzés:

Magyargéci Zöld Sasok SE-Feláldozhatók SE (Karancsság) 7-0 (3-0)

Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont, műfüves pálya, zárt kapuk mögött.

Magyargéci Zöld Sasok SE: Ökrös Sz. – Makó J., Lakatos T., Pintér, Lakatos J. – Csík D., Csík R., Jónás F., Medgyesi – Szőrös, Oláh Á. Csereként léptek pályára: Ökrös P., Botos A., Rácz L. Edző: Oláh Róbert.

Feláldozhatók SE (Karancsság): Oláh N. – Csonka R., Kardos, Boros R., Makó D. – Gyüre, Berta, Csonka D., Rusznyák – Csonka Attila, Könnyű. Csereként léptek pályára: Berki D., Brumár, Csonka Achilles, Csonka K., Berki K., Oláh P., Jónás Sz., Sálek, Bartus, Bada, Gergely K. Edző: Csonka Rudolf.

Gól: Oláh Á. (3), Pintér (2), Csík R., Botos A.

Oláh Róbert: Az első negyedóra kicsit nyögvenyelős volt. Nem találtunk fogást az ellenfélen, de utána megszoktuk a műfüvet, és jobban passzoltunk, szép támadásokat vezettünk. Ennek megjött az eredménye, szép gólokat rúgtunk. Remélem, ez a jó játék megmarad majd a bajnokságra is. Hajrá, Magyargéc! További sok sikert kívánok a Feláldozhatóknak!

Csonka Rudolf: – Nagyon jó körülmények között játszhattuk le második edzőmeccsünket, amit köszönünk a vezetőknek. Az első félidőben partiban voltunk a jó erőből álló Magyargéccel. Támadtunk, helyzeteket dolgoztunk ki, amik ki is maradtak, és ahogy lenni szokott, négy helyzetből rúgtak három gólt. A második félidőben mindenki lehetőséget kapott. Voltak jó támadásépítéseink, de az utolsó passzok rendre pontatlanok voltak. Köszönjük a magyargéci vendéglátást, és gratulálunk nekik. Pityu barátomnak ismét jó csapata van, mellyel számolni kell a bajnokságban.

Next Post

Pest megyei ellenfelet múlt felül a Tereske

A Penc volt a Babicz-alakulat első 2021-es edzőpartnere. Vasárnap lejátszotta ez évi első gyakorló meccsét a nyugati megye hármas Tereske. Babicz András legénysége a Pest megyei negyedik vonal Északi-csoportjában szereplő Pencet fogadta. A házigazdák egy félidő alatt lerendezték az edzőmérkőzést, végül pedig hat-hármas arányú sikert elérve kerekedtek felül a vendégeken. […]
error: Content is protected !!