Ismét elbánt a Cereddel a Magyargéc

Gabi

Tíz gólt szereztek a házigazdák a megye hármas együttesek edzőmérkőzésén.

Az előző hétvégén újra gyakorló mérkőzésen találkozott a következő szezonban egyaránt a keleti megye háromban versenyző Magyargéc és a Cered. A két gárda múltkori csörtéjéhez hasonlóan, ismét jó pár gólt láthattak a nézők, végül pedig ismét a jó formában lévő ‘géciek örülhettek, akik nem kevesebb, mint tíz alkalommal rezgették meg a hálót.

Felkészülési mérkőzés:

Magyargéci Zöld Sasok SE-Cered VSE 10-3 (5-0)

Magyargéci Zöld Sasok SE: Jónás F. – Rádi Ri., Oláh K., Pintér, Makó – Csík D., Csík R., Lakatos J., Medgyesi – Rádi Ro., Oláh Á. Csereként léptek pályára: Fábián K., Lakatos T., Ökrös P., Csík Cs. Edző: Oláh Róbert.

Cered VSE: Kolompár – Török, Oláh F., Vadas, Radics D. – Radics II I., Béres, Radics P., Tóth I. – Radics I I., Halmosi. Játékos-edző: Radics István.

Gól: Oláh Á. (4), Pintér (2), Ökrös P., Rádi Ro., Csík R., Fábián K., ill. Oláh F. (2), Radics I.

Oláh Róbert: – Az első harminc perc nagyon görcsösen indult, nem találtunk fogást a Cereden. Kicsi átbeszélés után már jobban fociztunk. Már várják a fiúk a bajnoki rajtot. Remélem, ott is ilyen jól fogunk szerepelni. Szeretnénk megköszönni az elnök úrnak, Rácz Istvánnak a finom kaját és a Cerednek a meccset. “Bimbónak”és az ikreknek sok boldogságot, erőt, jó egészséget kívánunk a csapat nevében! Hajrá, Magyargéc!

Radics István: – Egy jó csapat ellen játszottunk, mi pedig rettenetesen rosszul fociztunk. El van azonban nézve, még most sem vagyunk erőben a toppon, de remélem, mire jön a bajnokság. mindenki rendben lesz. Csak egy védővel utaztunk el, sajnos sérültek voltak az emberek vagy dolgoztak. Gratulálok a ‘gécieknek.

Next Post

A Puskás Akadémia nyerte a III. Molnár Emánuel Erik Emléktornát

A házigazda csapat a harmadik helyet szerezte meg a Kemencén sorra kerülő eseményen. A mögöttünk hagyott hétvége vasárnapján került megrendezésre Kemencén a III. Molnár Emánuel Erik Emléktorna. Az egykori remek fiatal focista tiszteletére négy csapat gyűlt össze az eseményen, a házigazda együttesen kívül a Puskás Akadémia, az UTE, illete a […]
error: Content is protected !!