Ismét csatlakozik a nógrádi futballhoz a Bernecebaráti-Kemence

Gabi

Hamarosan hivatalos lehet az elmúlt két szezont a Pest megyei vérkeringésben eltöltő csapat szűkebb környezetünkbe történő visszatérése.

Még 2016-ban egy örömteli eseményt jegyezhettünk fel a nógrádi labdarúgásban, öt év focimentes időszakot követően újra csatlakozott szűkebb környezetünk vérkeringéséhez a Bernecebaráti-Kemence SE. Két szezonon át a nyugati megye három meghatározó alakulatként is tarthattunk számon az egymás után kétszer bronzérmet szerző gárdát, 2018-ban aztán kissé váratlanul érkezett a hír, miszerint a jövőben Pest megyében szeretnének versenyezni.

Ezt követően az elmúlt két idényben az említett régió negyedik vonalában viaskodtak a berneceiek, nemrégiben viszont úgy határoztak, eljött az idő a visszatérésre. A közelmúltban arról értesültünk, a 2020/2021-es kiírástól ismét csatlakozhat Nógrádhoz az időközben megújuló, kellő erősítésekre készülő egyesület, Szokolyi Alajos SE néven. Információnk szerint, már csak formalitás, hogy hamarosan hivatalossá váljanak az elhangzottak.

A csapat edzője a korábban több gárdában játékosként megforduló Ordasi István lett, míg id. Esztergomi Zsigmond elnökként, Hangácsi Szabolcs pedig intézőként segítheti a társulatot. Az előttünk álló hetekben több edzőmérkőzés is szerepel a berneceiek programjában, akik szombaton a Kétbodonyt fogadták. Erről a gyakorló meccsről később egy külön anyagban számolunk be.

Next Post

Sima sikerrel debütált a Mátraterenye élén Bujtár Tamás

A megye egyes házigazdák kilenc góllal bizonyultak jobbnak az Építőknél. A karantén időszak leteltét követően, szombaton edzőmeccsen találkozott egymással a megye egyes Mátraterenye és az előző idényt egy vonallal lejjebb töltő, ámbár osztályváltáson gondolkodó Építők KC. A gyakorló mérkőzés végül a hazaiak sima győzelmével ért véget, a már az első […]
error: Content is protected !!