Ikszelt a Bercellel az Egyházasdengeleg

Gabi

Döntetlent csíptek el egy osztállyal följebb lévő ellenfelükkel szemben a megye hármas házigazdák.

Az előző hétvégén mintegy négyhónapos szünet után léphetett ismét pályára két csapat, a következő szezonban a nyugati megye háromban szereplő Egyházasdengeleg az egy osztállyal feljebbi Bercelt fogadta egy edzőmérkőzésen. A gyakorló találkozó első félidejét követően még a vendégek voltak előnyben, a második felvonásban azonban büntetőből egalizáltak a hazaiak, így egy-egyes remivel ért véget a párharc.

Felkészülési mérkőzés:

Egyházasdengeleg FE-Bercel KSK 1-1 (0-1)

Egyházasdengeleg FE: Jessin – Gyurik B., Báthy, Pete – Holecz, Bacskai, Szűcs, Jakus, Jambrich P. – Falta, Liptai. Csereként léptek pályára: Sálek, Franka. Edző: id. Berkes Balázs.

Bercel KSK: Mészáros – Jekkel, Jakus, Szabó R., Vandornyik – Török, Bagaméri, Kiss T., Hrkaj – Zagyi, Jele. Csereként léptek pályára: Kovács G., Szabó B. Vezetőedző: Cseresznyik Sándor.

Gól: Falta, ill. Zagyi

id. Berkes Balázs: – Jó iramú mérkőzést játszottunk a Bercel csapatával. Minkét oldalon voltak helyzetek, de meglátszott a csapatokon a mérkőzéshiány. Elégedett vagyok a játékosok hozzáállásával és a látottak alapján az eredménnyel.

Cseresznyik Sándor: – Nagyon látszott a csapaton a négy hónapnyi kihagyás. Azért a posztjukon lévő feladatokat azért megoldották a fiúk. Nagyon sok helyzet maradt ki, amiket ha végigveszünk, lehetett volna tíz-tizenöt gólos különbség. Ezt be lehet tudni a komoly szünet miatt. Szerintem, ha kicsit hamarabb elkezdjük, sokkal jobb lehetett volna az eredmény. Aki kinn volt a mérkőzésen, láthatta, nagy különbség volt a csapatok között. Elsőre azonban ne legyünk telhetetlenek, fogadjuk el ezt a döntetlent. Készülünk a következő hetekre!

Next Post

Csoport riválist gyűrt le edzőmeccsen a Patak

Nyolcgólos találkozót húzott be Bella Sándor legénysége. A múlt hétvégén edzőmérkőzésen mérte össze tudását két nyugati megye hármas alakulat, a Patak Ipolyszögön vizitált. Az előkészületi találkozó első félidejét követően már magabiztos vezetésre tettek szert a vendégek, és ugyan a házigazdák nem adták olcsón a bőrüket, a látogatók végül öt-hármas arányban […]
error: Content is protected !!