Idegenben diadalmaskodott az Ipolyszög

Gabi

Hiába faragta le kétgólos hátrányát a Legénd, végül alulmaradt.

Az előző hétvégén Legéndre volt hivatalos az Ipolyszög a nyugati megye hármas bajnokság tizenharmadik fordulójában. Igazi ki-ki meccsnek vághattak neki a felek, nem volt favorit.

Kiegyenlített mederben vette kezdetét a csörte, egy darabig nem mentek egymással semmire a gárdák. Aztán fél óra elteltével megszerezték a vezetést a látogatók, majd még a pihenő előtt még egyszer megrezgették a hálót.

A fordulást követően gyorsan egalizáltak a házigazdák, így minden indulhatott elölről. Hamarosan aztán ismét el tudtak lépni ellenfelüktől a vendégek, majd a hátralévő időben már meg is őrizték lépésfórjukat, így három-kettes arányban húzták be a küzdelmes csatát.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 13. forduló:

Legéndi SE-Ipolyszögi SE 2-3 (0-2)

Vezette: Dobsonyi L. (Kovács M.)

Legéndi SE: Turi (Molnár, 16.)(Néma, 79.) – Kucsera, Koczkár, Tóth K., Nyúl – Takács B., Virág, Kovács R., Takács J. – Franyó, Hámori. Edző: Bujnyik János.

Ipolyszögi SE: Ivanics – Tóth Z., Tóth G., Maglódi, Jakus – Kárdási J., Tóth Á., Keresztes, ifj. Trepinszki – Pataki (Kárdási E., 71.), Takács G. Játékos-edző: Takács Gergely.

Sárga lap: Koczkár, Kucsera, Nyúl, ill. Pataki

Gól: Tóth K. (54.), Kucsera (58.), ill. ifj. Trepinszki (32., 62.), Maglódi (41.)

Jók: az egész csapat, ill. ifj. Trepinszki Sz., Kárdási J.

Bujnyik János: – A délelőtti órákban derült ki, hogy ismét nem lesz kapusunk, egyéb elfoglaltságok miatt. Mellette még két másik emberünk sem jött. Így indultuk neki a meccsnek. Úgy oldottuk meg a helyzetet, hogy Turi András sérülten beállt a kapuba. Egy régebbi sérüléssel bajlódó játékosom, Takács Bence is visszatért, szerencsétlenségére körülbelül nyolc percet tudott focizni, majd visszajött a húzódása, aztán cseréltek, ő lett a kapus. Nem védett rosszul, sőt inkább azt mondhatjuk, hogy jó volt. Vezetett két góllal az Ipolyszög, majd a második félidőben kiegyenlítettünk. Utána kaptunk még egyet és kikaptunk. Ahhoz képest, hogy tele vagyunk sérülttel és egyéb okok miatt meg nem jelenő emberekkel, nem játszottunk annyira rosszul. Jobban akarták a vendégek, gratulálok nekik.

Takács Gergely: – Futballidőben, nagyon mély talajú, játékra alkalmatlan pályán veselkedett egymásnak a két csapat. Az első félidőben folyamatos játék nem nagyon alakult ki, mégis kétgólos előnyt szereztünk. A fordulás után szinte helyzet nélkül, két sarokrúgás után egyenlítettek a hazaiak, majd egy mintaszerű akció végén újra megszereztük a vezetést. A meccs végéig még több ziccert hagytunk ki, de az eredmény már nem változott. A játékvezetők kiválóan vezették a mérkőzést.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Kétgólos hátrányból felállva ikszelt a Varsány

Nem tudta megőrizni előnyét a rangadót tíz emberrel befejező Héhalom II. Az elmúlt hétvégén Egyházasdengelegen játszották a keleti megye hármas mezőny tizenharmadik körének rangadóját, a Héhalom tartalékcsapata semleges helyszínen fogadta a Varsányt. Abszolút nyíltnak ígérkezett a viaskodás, két erős gárda találkozott. Rögtön a kezdősípszó után kézbe vette a gyeplőt a […]
error: Content is protected !!