Idegenben nyert az Ipolytarnóc

Gabi

A hajrában biztosították be ceredi sikerüket a vendégek.

A mögöttünk hagyott hétvégén Ceredre volt hivatalos az Ipolytarnóc a keleti megye háromban. A tizenegyedik kör legérdekesebb mérkőzésének vághattak neki a felek.

Nem sokat teketóriáztak a vendégek, Kiss Szabolcs révén már a második percben beköszöntek. Ezt követően kellőképpen akartak a házigazdák, majd az első félidő derekán egyenlítettek is Töröknek hála.

Mezőnyben megharcoltak egymással a gárdák, de a kapu előtt határozottabbnak bizonyultak a látogatók, akik Dienes révén még a pihenőt megelőzően újra lépésfórhoz jutottak.

A második etapban mindent megtettek a talpra állásért a cerediek, de nem jártak sikerrel, ezzel szemben a másik oldal már a hajrában megadta a kegyelemdöfést, Kiss Péter alakította ki az együttese három-egyes győzelmét jelentő végeredményt.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 11. forduló:

Cered VSE-Ipolytarnóc SE 1-3 (1-2)

Vezette: Strehó E. (Menczel J.)

Cered VSE: Bíró – Török, Cseri, Szomor Sz., Tősér – Bolla, Szomor K., Hajdu (Csóka, 65.), Tomon – Radics I. (Radics D., 55.), Oláh F.  Játékos-edző: Radics István.

Ipolytarnóc SE: Illefalvi – Dienes G., Gál Á., Kiss Sz., Pál R. (Ökrös, 51.) – Matyóka, Líber, Boros (Földi, 78.), Ruzsinszki – Kiss P. (Oláh A., 85.), Oláh T. Játékos-edző: Gál Ádám.

Sárga lap: Szomor Sz., ill. Ökrös, Kiss P.

Gól: Török (26.), ill. Kiss Sz. (2.), Dienes G. (40.), Kiss P. (84.)

Jók: senki, ill. az egész csapat

Radics István: – Rossz időben, jó játékvezetés mellet, három szögletből kapott góllal kaptunk ki. Ezt megmagyarázni nem tudom, ez egy ilyen meccs volt, helyzet nélkül rúgtak három gólt övék a három pont. Gratulálok nekik és sok sikert.

Gál Ádám: – Egy nagyon sportszerű csapat ellen sikerült begyűjteni a három pontot. A rossz idő ellenére. Amit az öltözőben megbeszéltünk, fegyelmezetten végrehajtotta mindenki. Egy igazi csapatként küzdöttünk, aminek meglett az eredménye. Kiss Szabolcs játékáért külön elismerés jár. Úgy gondolom, megérdemelten nyert a csapat! További sok sikert kívánok a ceredi gárdának!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Túl van Magyar Kupa-fellépésén az SBTC

Szerdán az NB II-es Pécset fogadták a salgótarjániak. MOL Magyar Kupa, 7. forduló, szerda:  Salgótarjáni BTC-Pécsi MFC 1-3 (1-2)
error: Content is protected !!