Idegenben gyűjtött pontokat a Héhalom II

Gabi

Hiába iparkodott a Nógrádsipek, újabb vereség lett a vége.

A mögöttünk hagyott hétvégén Nógrádsipeken volt jelentése a Héhalom tartalékcsapatának a keleti megye háromban. Valamelyest esélyesebbnek néztek ki a vendégek a tizenkettedik körben esedékes csörtét megelőzően, de nem mehettek biztosra.

Gyors találattal indították a párbajt a látogatók, Hajdú Norbert révén már a harmadik percben beköszöntek. Ezt követően próbálkoztak az egyenlítéssel a házigazdák, de a másik oldalnak is akadtak lehetőségei.

Végül az előnyben lévő brigád duplázta meg lépésfórját egy öngóllal. Nem dőlt azonban el a viaskodás, mivel hamarosan szépítettek a ‘sipekiek, így nyílt kérdésekkel jöhetett a folytatás.

A második felvonásban mindent egy lapra feltéve rohamoztak a hazaiak, de bármennyire is szerették volna, képtelenek voltak egyenlíteni, megúszták a héhalmiak, akik így kettő-egyes arányban győzedelmeskedtek.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 12. forduló:

Doboskút SK Nógrádsipek-Héhalom SE II 1-2 (1-2)

Vezette: Homoki G.

Doboskút SK Nógrádsipek: Strehó J. – Németh, Oláh B., Végh F., Erki (Csernák Cs., 72.) – Petrovics, Kökény, Percze, Varga F. – Baranyi S., Sámuel G. (Sárközi, 4.). Edző: Csordás Tibor.

Héhalom SE II: Fehér – Ruska (Horváth Z., 69.), Fűrész, Gyuriska, Diviák – Kalmár, Futó, Baranyi G., Baranyi R. – Hajdú A., Hajdú N. Edző: Farkas Ferenc.

Sárga lap: Percze, ill. Kalmár, Baranyi R.

Gól: Kökény (38.), ill. Hajdú N. (3.), Végh F. (29.)

Jók: Oláh B., Végh F., Baranyi S., Németh, ill. Fehér, Kalmár

Csordás Tibor: – Jól kezdtük a találkozót, már az első percekben gólszerzési lehetőségünk volt, de nem éltünk vele. A negyedik percben a vendégek előreíveltek egy labdát, amit nem tudtunk lereagálni és megszerezték a vezetést. Ezután mindkét oldalon voltak helyzetek, amikből mi kettőt értékesítettünk, igaz, az egyik öngól volt. A második félidőben végig támadtunk. Akaratban és küzdeni tudásban le a kalappal a fiúk, de a kapu előtt rossz döntéseket hoztunk, nem voltunk kreatívak. Az én véleményem szerint ezen a napon sem érdemeltünk vereséget. Remélem, már minél előbb össze fog jönni a győzelem.

Farkas Ferenc: Jól kezdtük a mérkőzést, mindjárt vezetést szereztünk. Aztán sikerült növelni az előnyt, majd a félidő vége felé szépített az ellenfél. Az első félidőben mi voltunk a jobbak, a másodikban viszont kiegyenlítődött a játék. Leginkább mezőnyben folyt a küzdelem, mindkét oldalon helyzetekkel. Úgy érzem, egy góllal megérdemelten nyertük meg a meccset.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Egy félidő alatt döntött az Érsekvadkert

Hiába próbált kapaszkodni az első félidő hajrájában tíz emberre olvadó Szendehely. Szerdán a nyolcadik fordulóból elhalasztott mérkőzést pótoltak be a megye egyben, a Szendehely az Érsekvadkerttel nézett farkasszemet a balassagyarmati műfüves pályán. Előzetesen háromesélyes birkózásra volt kilátás, végül azonban simának mondható keretek között pergett le a csörte. Bekezdtek a ‘vadkertiek […]
error: Content is protected !!