Hihetetlen meccsen mentett pontot a Varsány

Gabi

Az utolsó hét percben elért három góljukkal ikszeltek Magyargécen a nem mindennapi feltámadást bemutató vendégek.

Múlt szombaton Magyargécre volt hivatalos a Varsány a keleti megye háromban. A tizennyolcadik forduló rangadóján csaptak össze a felek, kemény menetnek néztünk elébe. Alaposan be is kezdtek a csapatok, nyolc perc elteltével pár három gólt láthattunk, két hazai találat között a másik oldalt is bevette a kaput.

Az első félidő derekán egalizáltak a látogatók, nem sokkal a szünet előtt azonban újra hátrányba kerültek. A második felvonást a ‘géciak indították jobban, majd a továbbiakban is aktívabbnak bizonyultak, és ötödszörre is megrezgették a hálót. A 83. percben még ez volt az állás, amikor jött a varsányi feltámadás!

Hiába tűnt már abszolút esélytelennek a pontszerzés, Báránkó Gábor elszánt társulata nem így gondolta, és a lefújásig hátralévő kis időben döntetlenre mentette a meccset a nem mindennapi bravúrral előrukkoló armada, Imre Zoltán az utolsó pillanatokban alakította ki a döntetlent jelentő végeredményt. Joggal főhetett a fejük a házigazdáknak, hiszen szó szerint hagyták kiénekelni a sajtot a szájukból. A vendégeknek viszont jár a kalapemelés, hiszem már-már hihetetlen forgatókönyv mellett tudtak egy ikszet elcsípni idegenben.

NEXT-Therm Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 18. forduló:

Magyargéci Zöld Sasok SE-Varsány SE 5-5 (3-2)

Tar, zárt kapuk mögött. Vezette: Strehó E. (Szabó T.)

Magyargéci Zöld Sasok SE: Ökrös M. – Jónás F., Rádi Ri. (Fábián, 83.), Ökrös Sz., Pintér – Ökrös P., Szőrös (Csík D., 46.), Csík Cs., Csík R. – Botos A., Oláh Á. Edző: Oláh Róbert.

Varsány SE: Baráth – Puszta, Friskó (Mlinkó, 46.), Báránkó, Rigó R. – Takács G., Király, Hegedűs (Mócsány, 75.), Unyi (Imre Z., 59.) – Havasi, Kiss Á. (Takács R., 81.). Játékos-edző: Báránkó Gábor.

Sárga lap: Pintér, Csík Cs., Botos A., Csík D., ill. Mlinkó

Gól: Oláh Á. (3., 81.), Rádi Ri. (8.), Jónás F. (43.), Ökrös Sz. (58.), ill. Havasi (4.), Hegedűs (21.), Báránkó (83.), Puszta (86.), Imre Z. (90.)

Jók: Rádi Ri., Csík R., Oláh Á., Jónás F., Ökrös Sz., ill. Mócsány, Puszta E., Imre Z., Havasi

Oláh Róbert: – Nehéz ilyen meccs után nyilatkozni és valamit mondani, mikor egy jó csapat ellen vezetünk három góllal, van hátra tíz perc, és kiegyenlítet az ellenfél. A semmiből, mert gólszerzési lehetőségünk nekünk volt. De ahogy szokták mondani, amikor csapatot raksz össze, végy egy jó kapust. No, nekünk ilyen kapusunk nincs, és ezt a sportágat kapus nélkül nem lehet csinálni. Félpályáról kaptunk gólt. Pedig ügyesen, jól fociztunk, szerintem jobbak voltunk. Nagyon csalódott vagyok, hogy ilyen játék után ez lett a vége. A Varsánynak csak gratulálni tudok, hogy öt-kettő után nem adták föl.

Báránkó Gábor: – Már a kezdősípszó után érezhető volt a két csapat között, hogy ez egy igazi rangadó lesz. Hamar megleptek minket a hazaiak, amire ugyanolyan gyorsan tudtunk is válaszolni. Hol kisebb, hol pedig nagyobb faultok tördelték a játékot, ami parázs meccset hozott. Részemről egy ilyen mérkőzésen ez belefért, a kis ,”adok-kapok”. A szünet előtt sajnos volt egy védelmi hiba és így hazai vezetéssel mentünk az öltözőbe. Ugyanúgy folyatódott a második félidő, küzdelemmel és akarással minkét oldalról, de a Magyargéc jobban kihasználta a helyzeteket. A nyolcvanadik percben öt-kettő volt az állás. Azt hittem, ez csúnya zakó lesz, de ezzel még nem volt vége a mérkőzésnek. A ‘géciek azt hitték, hogy vége, de mi nem, és jött a Varsány! Egy távoli pontrúgásból, némi kapushibával jött a szépítés. Aztán jobb szélről Mócsány remek beadásai réven jött az újabb zárkózás, majd azonnal a pontszerző gól. Mi egy győzelemmel felérő örömtáncot jártunk az öltözőben és kívül is. Baráth Dezsőnek emlékezetes szülinapot hoztunk össze! Gondolom, hazai oldalon volt fejmosás az öltözőben, én biztos azt tettem volna fordított helyzetben! További sok sikert a ‘géci csapatnak! Én meg gratulálni tudok a csapatomnak és a jó beszálló cserejátékosoknak, mert a padló alól felállni és egy pontot elhozni nagy dolog volt!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

A második félidő hozta meg a Tereske sikerét

Fontos csatát húzott be a Bernecén felülkerekedő Babicz-alakulat. Múlt vasárnap Tereskén volt jelenése a Bernecének a nyugati megye háromban, a huszonkettedik forduló legmasszívabbnak kinéző mérkőzésén ugorhattak egymásnak a gárdák. Ahogy arra számítani lehetett, nehezen találtak egymáson fogást a társaságok. Az első félidőben nem is mentek egymással semmire a felek, csak […]
error: Content is protected !!