Hiábavaló volt a mátramindszenti igyekezet

Gabi

Nem utazik el a mérkőzésre a Felsőtold, így meccs nélkül kapják meg a pontokat a házigazdák.

Péntek arról számoltunk be, hogy a házigazdák példamutató hozzáállásának köszönhetően megrendezhetik a Mátramindszent-Felsőtold találkozót a keleti megye háromban. Időközben azonban a vendégek miatt változott a helyzet, pénteken este lemondták ugyanis a szombati mérkőzésen való részvételt. A döntés egyben azt jelenti, játék nélkül kapták meg a pontokat az éllovas hazaiak.

Mindkét oldal sajnálja a történteket. Míg a listavezetőnél már nagyon szerettek volna tétmeccsen pályára lépni, erre önhibájukon kívül végül nem kerülhet sor. Mint a látogatók illetékesétől megtudtuk, ők is készültek az összecsapásra, nem így tervezték a tavaszi rajtot, hiába igazoltak azonban több új embert, munkahelyi elfoglaltságok miatt nem tudnak kiállni.

NEXT-Therm Megyei III. osztály, Keleti-csoport, a 11. fordulóból elhalasztott mérkőzésen:

Mátramindszent SE-Cserhát TSE Felsőtold 3-0 (játék nélkül)

Next Post

Szombaton este vívnak bajnokit a nyugati megye háromban

Előzetesen a Csitár tűnik esélyesnek az Ipolyszög ellen. Szombaton újabb tétmeccset hoznak tető alá a nyugati megye háromban. Annak idején a tizenötödik körből elhalasztott találkozón a Csitár az Ipolyszöggel méri össze tudását Balassagyarmaton. Nógrádi szemmel nézve kissé rendhagyónak mondható, este nyolc órási kezdéssel kerül sor a kezdésre. Egy-egy ilyen időpontnak […]
error: Content is protected !!