Hétig számolt a Karancsalja

Gabi

Nem ismertek kegyelmet a Feláldozhatókat kitömő házigazdák.

A múlt hétvégén a Feláldozhatókat fogadta a Karancsalja a keleti megye háromban. Előzetesen a tizedik forduló legérdekesebb meccsének tűnt a két csapat párharca, végül azonban nagyon sima lett a vége.

Nem sokat teketóriáztak a házigazdák, Fekete Zoltán révén már a nyolcadik percben betaláltak, majd az első félidő derekához közeledvén Máté Dániel is bevette a kaput.

Ezt követően a szünetig úgy-ahogy tartották magukat a vendégek, a második etapban viszont tovább folytatták a gólok gyártását a hazaiak. A fordulás után Bazsányi duplázott gyorsan, majd a csereként beszálló Lehoczki is kétszer rezgette meg a hálót. A kiütéses győzelmet elérő karancsaljaiak hét-nullás sikerét jelentő végeredményt Mede állította be. Ilyen arányban is megérdemelten nyert Csicsman Tamás legénysége a rossz napot kifogó karancsságiakkal szemben.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 10. forduló:

Karancsalja MSE-Feláldozhatók SE (Karancsság) 7-0 (2-0)

Vezette: Nagy I. (Homoki G., Reviczki J.)

Karancsalja MSE: Kucsera – Mede, Farkas, Máté G. (Lantos, 38.), Csicsman (Fekete L., 79.) – Sasvávi, Máté D., Fekete Z., Miklós G. (Tőre, 81.) – Kobolák (Lehoczki, 62.), Bazsányi. Játékos-edző: Csicsman Tamás.

Feláldozhatók SE (Karancsság): Berki D. – Csonka Achilles (Tatter A., 60.), Kardos (Horváth K., 67.), Csonka A. (Csonka E., 46.), Berta – Rusznyák, Csonka R., Gyüre, Sálek – Oláh P. (Berki K., 72.), Tatter D. Edző: Csonka Rudolf.

Sárga lap: Berta

Gól: Fekete Z. (8.), Máté D. (20.), Bazsányi (51., 54.), Lehoczki (74., 77.), Mede (85.)

Jók: Bazsányi, Fekete Z., Sasvári, Miklós G., Farkas., ill. Berta, Rusznyák

Csicsman Tamás: – Le a kalappal a csapat előtt. Nem akarom elkiabálni, de talán kezdünk magunkra találni. Remélem, erre az öt meccsre meg is tartjuk ezt a lendületet. Végig uraltuk a meccset, és nagyjából az történt a pályán, amit mi akartunk. Sok jó egyéni teljesítmény volt, és csapatként is jól működtünk. Viszont szeretnék külön gratulálni a vendégcsapatnak, mert nem foglalkozva az eredménnyel, még az utolsó percben is futballozni akartak. Még egyszer gratulálok a csapatnak és további sok sikert a vendégeknek.

Csonka Rudolf: – Egy nagyon jó csapattal játszottunk, akik magasan az osztály legjobbjai. Csak tanulhatunk tőlük, hiszen náluk a labda járt, míg nálunk csak a szájak. Nagyon sportszerű mérkőzés volt egyébként, csak gratulálni tudunk a hazai csapatnak. Nyilván nekünk nem a Karancsalját kell megvernünk, de bíztunk egy szorosabb eredményben. Az első félidőben még tartottuk magunkat, aztán elfogytunk. Megyünk tovább, a következő hazai meccsen feledtetnünk kell az eredményt. Hajrá, Feláldozhatók!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Ez történt az NB III Keleti-csoportjának tizennegyedik fordulójában

Éppen egymással mérkőzött meg a BSE és az SBTC következő ellenfele. Múlt vasárnap a tizennegyedik kört bonyolították le a harmadik vonal Keleti-csoportjában. Korábban már hírt adtunk róla, hogy az SBTC kikapott Cegléden, míg a BSE-Eger mérkőzést a vendégek kérésére elhalasztották. Ahogy már az előző évad során is megszokhatták olvasóink, a […]
error: Content is protected !!