Hat gólig jutott az Érsekvadkert II

Gabi

A Rétságot hagyta helyben Gubik Ákos gárdája.

Pénteken a Rétságot fogadta az Érsekvadkert tartalékcsapata a nyugati megye háromban. Favoritként tekinthettünk a házigazdákra, de nem mehettek biztosra a bármire képes ellenfelükkel szemben.

Nagy elánnal kezdett az éllovas, már az első negyedórában érkezett a vezetőgól Mácsiktól. Nem sokáig tarthatott azonban az öröm, mert hamarosan büntetőből válaszoltak a látogatók. Ezt követően ismét lendületbe kerültek a ‘vadkertiek, a duplázó Szabó Leventének köszönhetően, aki előbb akcióból, majd tizenegyesből talált be.

A fordulást követően nem sok kérdés volt, ugyan becsülettel harcoltak a vendégek, nem tudtak közelebb férkőzni riválisukhoz, sőt csak nőtt hátrányuk. Az utolsó fél órában a csereként beszálló Varga Sándor vette be kétszer a kaput, aztán az ugyancsak a kispadról pályára lépő Beluczki alakította ki a hazaiak hat-egyes sikerét jelentő végeredményt.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 21. forduló:

Érsekvadkert SE II-Rétság VSE 6-1 (3-1)

Érsekvadkert, zárt kapuk mögött. Vezette: Elischer M. (Homoki G., Horváth B.)

Érsekvadkert SE II: Barna – Farkas, Hustyava, Medvik (Deme, 54.), Varga V. – Gubik (Csejk, 41.), Mácsik, Szabó László, Benyó (Bella, 66.) – Szabó Levente (Varga S., 58.), Sipos (Beluczki, 58.). Játékos-edző: Gubik Ákos.

Rétság VSE: Lakatos (Hajnis, 80.) – Fábián (Adamek, 76.), Benkocs (Hekli, 69.), Tövis, Monostori – Rózsa, Durján (Homolya E., 50.), Havay B., Kenyeres – Pintér (Dezső T., 85.), Homolya A. Edző: Havay Zoltán.

Sárga lap: Medvik, ill. Hekli

Gól: Mácsik (13.), Szabó Levente (27., 40.), Varga S. (63., 87.), Beluczki (90.), ill. Durján (17.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Gubik Ákos: – Aránylag jó időben, kellő létszámmal vártuk a mérkőzést. Viszonylag jól is kezdtünk, próbáltuk hozni a játékunkat. Megszereztük a vezetést, aztán egy jogos tizenegyesből egyenlített az ellenfél, de szerencsére még a szünet előtt kétszer a kapuba tudtunk találni. A második félidő eleje kicsit döcögősen indult. Aztán jól nyúltunk bele a meccsbe, jól cseréltünk. Úgy gondolom, megérdemelten tartottuk otthon a három pontot. Derekasan küzdött a Rétság, ma mi voltunk a jobbak.

Havay Zoltán: – Sportszerű mérkőzésen, jó játékvezetés mellett, megérdemelt hazai győzelem. Sok sikert a ‘Vadkertnek! Hajrá, Rétság!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Sírból mentett pontot a Csitár

A 93. percben egyenlített a Felsőpetény ellen a háromgólos hátrányt ledolgozó Ferencz-alakulat. Pénteken Csitárra volt hivatalos a Felsőpetény a nyugati megye háromban. Változatos ütközetre volt kilátás, nem volt favoritja a huszonegyedik körben letudott csörtének. Az első félidő a remekül kezdő vendégekről szólt. Már a tizedik percben betalált Laczkovszki Zsolt brigádja, […]
error: Content is protected !!