Három meccset rendeznek szombaton a megye háromban

Gabi

Nem botolhat meg a Rétság, Héhalmon vizitál a Karancsalja, a Magyargécet fogadja a Somos.

Szombaton beindul a tizenegyedik forduló a legalacsonyabb osztályban. Nyugaton egy mérkőzést tartanak meg a hétvége első napján, míg keleten két helyszínen küzdhetnek a pontokért. A Kazár SE-Kálló SE összecsapás elmarad, mert nem állnak ki a vendégek. Nézzük meg, mit várunk mi a közelgő meccsek kapcsán!

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 11. forduló:

2020. október 24. (szombat), 13.30:

Rétság VSE (10.)-Őrhalom SE (17.)

Toronymagas favoritként készülődhetnek a csoport egyetlen szombati találkozójára a lehetőségeikhez mérten minél előkelőbb pozícióért igyekvő házigazdák. Jó formában van Havay Zoltán, immáron négy mérkőzés óta veretlen társulata, ezúttal pedig csupán az lehet kérdés, hány góllal nyer az előző körben tíz emberrel idegenből pontot csenő brigád. A rendre súlyos pofonokat beszedő, legutóbb nyolc gólt kapó őrhalmiak már-már kilátástalanul esnek túl az idény eddigi hétvégéin, perpillanat nincs is benne a levegőben, hogy még megtáltosodhatnak ősszel, pusztán az lehet a céljuk, hogy tisztes keretek között elköszönhessenek az első félév küzdelmeitől. Maradjunk annyiban, nem ismerhetnek pardont a hazaiak, finoman szólva is csúnya blamának minősülne, ha nem volnának képesek igazolni a papírformát a tök utolsó ellen, kellő odafigyeléssel alaposan ki is tömhetik a másik oldalt. A látogatók az esélytelenek nyugalmával kelhetnek útra, leginkább az a törekvés lebeghet szemeik előtt, hogy mozogjanak egy jót.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 11. forduló:

2020. október 24. (szombat), 13.30:

Héhalom SE II (6.)-Karancsalja MSE (2.)

A maga nemében érdekesnek tetsző csörte előtt állunk, biztosak lehetünk benne, nem adják majd olcsón a bőrüket az idegenbeli sikerrel melegítő héhalmiak, akik ezúttal egy figyelemreméltó skalpszerzéssel rukkolnának elő. Kisebb megtorpanásuk után ismét elkapták a fonalat a vendégek, zsinórban három fellépésüket húzták be mellébeszélés nélkül. Gyakorlatilag ez a szereplés várható el egy bajnoki címért harcoló csapattól, így vagy úgy, de ezúttal is nyerni kellene Csicsman Tamás társulatának. Eddigi szereplésük alapján joggal láthatjuk el a kiismerhetetlen jelzővel a hóbortos héhalmiakat, mind pozitív, mind negatív értelemben bármire képes lehet a fiatalos gárda. Ezúttal leginkább az otthonuk által kölcsönözendő előnyökbe kapaszkodhatnak bele a házigazdák, piszok nehéz küldetés elébe néznek. Mindent összevetve úgy véljük, vitathatatlan a karancsaljaiak esélyes mivolta, ezzel együtt egy esetleges meglepetés sem volna ördögtől való cselekedet a másik oldal részéről.

Somos-Építők KC II (10.)-Magyargéci Zöld Sasok SE (5.)

Harcos meccsre van kilátás, gyakorlatilag bármit magában rejthet ez a kilencven perc, csalóka a tabella, egyáltalán nem mehet biztosra a tabellán előrébb fellelhető együttes, nyílt viaskodásnak nézünk elébe. Abszolút ellentétesen melegítettek a résztvevők, míg a hazaiak két győzelmet tudhatnak a hátuk mögött, addig riválisuk ugyanennyi alkalommal kapott ki az elmúlt hetekben. Aktuális formák alapján valamelyest közelebb lehetnek tehát az újabb üdvösséghez a somosiak, akik ráadásul joggal támaszkodhatnak az ismerős környezetre is. A vendégek enyhén mondva sincsenek jó passzban, túlzás nélkül megállapítható, az egész idény során hullámvasutazik Oláh Róbert armadája. Egy körrel ezelőtt nem mindennapi birkózásban maradtak alul a ‘géciek, bár leginkább saját magukat okolhatták a kellemetlen fiaskó miatt. Szóval lenne mit kiköszörülniük a csorbán a vendégeknek, ki tudja, lehet, össze is jön nekik egy eredményes manőver, ehhez az kell, hogy apait-anyait beleadva próbálják legyűrni kicsivel esélyesebbnek nevezhető ellenfelüket.

Kazár KSE-Kálló SE-elmarad

A kállóiak nem állnak ki, ezért a kazáriak meccs nélkül kapják meg a pontokat.

Next Post

A forduló mérkőzése(i)

Rovatunkban a hétvége legizgalmasabbnak vélt találkozóit vezetjük fel a résztvevő csapatok edzőinek előzetes gondolataival. Az őszi szezonban is folytatjuk a korábban már megszokottá váló rovatunkat, fordulóról-fordulóra számba vesszük a véleményünk szerinti legérdekesebbnek ígérkező mérkőzéseket a különféle bajnokságokból. A kezdősípszót megelőzően a résztvevő együttesek edzői mondják el előzetes gondolataikat a közelgő […]
error: Content is protected !!