Zsinórban harmadszor nyert a Kazár

Gabi

Ceredet is bevette Koncsik László jó formában lévő legénysége.

Múlt vasárnap Cereden vizitált a Kazár a keleti megye háromban. Abszolút nyíltnak ígérkezett a tizenhetedik fordulóban tető alá hozott mérkőzés, nem volt favorit. Az elmúlt két fellépésükön remek sikereket jegyző vendégek indították jobban a párbajt, Bakonyi révén pár perc elteltével betaláltak.

Ezt követően akár már a szünet előtt is fordíthattak volna a házigazdák, de még csak egyenlíteni sem tudtak, mert minden lehetőségüket elrontották, így a másik oldal várhatta lépésfórban a folytatást.

A térfélcsere után sem lankadtak a cerediek, mentek előre, de pechükre csak elpuskázott helyzetekig jutottak, képtelenek voltak eredményesek lenni, így megőrizték vékonyka előnyüket az egy-nullás arányban győzedelmeskedő, zsinórban harmadik sikerüket elkönyvelő látogatók.

NEXT-Therm Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 17. forduló:

Cered VSE-Kazár KSE 0-1 (0-1)

Cered, zárt kapuk mögött. Vezette: Elischer M. (Szabó T.)

Cered VSE: Kolompár (Bíró, 46.) – Végi, Miskolczi, Szomor  K. (Radics D., 72.)(Mikus, 81.), Tősér – Bolla, Szomor Sz. (Pál M., 84.), Cseri, Oláh F. – Radics I., Puporka K. Játékos-edző: Radics István.

Kazár KSE: Ihracska – Keviczki R., Szikói, Kovács V., Körmöczi M. – Varga N., Körmöczi D., Bakonyi (Takács, 86.), Dobos – Bata, Király (Haga, 84.). Edző: Koncsik László.

Sárga lap: Király, Bata

Gól: Bakonyi (7.)

Jók: az egész csapat, ill. Ihracska, Keviczki R., Szikói, Dobos, Bata

Radics István: – Nagyon jó játékvezetés mellett, sportszerű ellenfél ellen, végigtámadtunk a kilencven percet. Nem tudom megmondani, hány helyzetet hagytunk ki kapussal szemben, de bőven tizenötön felül. Szögletből viszont sajnos potyáztunk egyet, így a Kazáré a három pont. Gratulálok nekik és további sok sikert kívánok! Mi meg remélem, szombatra megtaláljuk a kaput.

Koncsik László: – Sajnos nagyon szűk játékoskerettel készültünk a ceredi találkozóra. Három emberünk COVID-os panaszok miatt, három pedig sérülések végett nem tudott részt venni a mérkőzésen. Sajnos nem volt könnyű, olyan hadra fogható csapatot pályára küldeni, amely méltóképpen tudja folytatni az elmúlt fordulókban mutatott jó teljesítményüket. Több poszton változott a csapat összetétele. Ennek ellenére bíztam a fiúkban, hogy ebben a felállásban is megállják a helyüket. A meccs elején egy jól végrehajtott rögzített helyzetből sikerült is megszereznünk a vezetést. Ez igazi lökést adott a játékosaimnak. Az az igazság, ezt követően volt helyzete a hazaiaknak is, de hadilábon álltak a gólszerzéssel, így egygólos vezetéssel fordultunk. A második játékrészben többségében a cerediek akarata érvényesült. Viszont a nagyon fegyelmezett védekezésünk és lelkes játékunknak köszönhetően ezen a találkozón is győztesként hagyhattuk el a pályát. Ha nem is igazán ment úgy a foci, mint az elmúlt hetekben, ezért a sikerért is három pontot kaptunk, amihez gratulálok a fiúknak. Minden elismerésem a csapaté, mivel nagyon megküzdöttek azért, hogy ilyen eredmény szülessen. A házigazdáknak sok sikert kívánok!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

A hajrában döntött a Kétbodony

Kiegyenlített küzdelemben kapott ki a Legénd. Múlt vasárnap a Legéndet fogadta a Kétbodony a nyugati megye háromban. Nem igazán volt esélyese a huszadik körben megrendezett meccsnek, kiegyenlített csatározásnak néztünk elébe. Be is igazolódtak az előzetes sejtések, jó darabig nem is mentek egymással semmire a gárdák. Hol az egyik, hol a […]
error: Content is protected !!