Megharcolt a sikerért a Somos

Gabi

A rutinos játékos-edző szállította a Magyargécet legyűrő hazaiak győzelmét.

Múlt hétvégén a Magyargéccel csapott össze a Somos-Építők II a keleti megye hármas mezőny tizenegyedik fordulójában. A jobb formában lévő hazaiak számítottak esélyesnek, a másik oldal egy ideje gödörbe került.

Az első félidőben nem tudtak egymáson fogást találni a felek. A csere nélküli vendégek próbálkoztak, de sem ők, sem az indiszponált ellenfelük nem jutott vezetéshez a szünetig.

A fordulást követően gyorsan bevették a kaput a házigazdák, de rövidnek bizonyult örömük, mert a ‘géciek hamar válaszoltak. Ezután egyre inkább a somosiak kezébe került a gyeplő, végül pedig csereként beszálló játékos-edzőjük, Ornyik Róbert jóvoltából megint megrezgették a hálót, mint pedig utóbb kiderült, ez a gól három pontot is jelentette a kettő-egyes sikert elkönyvelő gárdának.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 11. forduló:

Somos-Építők KC II-Magyargéci Zöld Sasok SE 2-1 (0-0)

Vezette: Tősér D. (Horváth S.)

Somos-Építők KC II: Márkus – Bocsó (Babják, 46.), Póczos, Sári B. (Szalai S., 19.), Balázs Gy. (Ornyik, 54.) – Kapolcsi, Palotai, Oláh Z., Kiss G. – Balogh, Szalai M. Játékos-edző: Ornyik Róbert.

Magyargéci Zöld Sasok SE: Rácz T. – Rácz J., Fábián, Lakatos J., Makó – Ökrös P., Ökrös Sz., Lakatos T., Jónás F. – Medgyesi, Oláh Á. Edző: Oláh Róbert.

Sárga lap: Kiss G., Oláh Z., ill. Lakatos J.

Gól: Szalai S. (54.), Ornyik R. (74.), ill. Oláh Á. (60.)

Jók: Márkus, Oláh Z., Kiss G., ill. senki

Ornyik Róbert: – Sajnos, amit az első félidőben produkáltunk, az érthetetlen számomra. Hibát-hibára halmoztunk, minden téren, ezért nem lehet értékelni. A szünetben átbeszéltük a dolgokat, így a második játékrészre más felfogásban mentünk ki. Játékunk feljavult, sikerült helyzeteket kialakítani, és megszereztük a vezetést is, ami sajnos nem sokáig tartott, mert egy hibát kihasználva a vendégek kiegyenlítetek. Mentünk tovább és bevittük a győztes találatot. A második félidei játék miatt dicséret illeti a fiúkat. A vendégeknek további sikereket kívánok!

Oláh Róbert: – Már az is nehéz volt, hogy ki tudjunk állni tizenegyen, de amit csináltunk a mérkőzésen, az megint vicckategóriába is beillene. Mi teljesen elfelejtettünk focizni! Gratulálok a Somos-Épitőknek!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Rangadón folytatta jó szériáját az Érsekvadkert II

Hiába tett meg mindent a Tereske, végül a továbbra is veretlen házigazdák örülhettek. Az előző hétvégén Érsekvadkerten játszották a nyugati megye hármas mezőny tizenegyedik körének rangadóját, a helyi tartalékcsapat a Tereskét fogadta. Abszolút nyílt derbinek néztünk elébe, tudvalevő volt, fontos pontokat szerezhet a győztes. Kiegyenlített mederben indult a csörte, majd […]
error: Content is protected !!