A hajrában nyert a Somos

Gabi

Bár kétgólos hátrányát még lefaragta a Felsőtold, végül mégis a házigazdák örülhettek.

Az elmúlt hétvégén a Felsőtoldot fogadta a Somos-Építők II a keleti megye hármas bajnokság tizenharmadik fordulójában. A hazaiak voltak a párbaj favoritjai, mely várakozást erősítette, hogy csak tíz emberrel kezdtek a vendégek.

Nem is hatott meglepetésként, hogy az első félidő a házigazdák fölényével telt, akik a nyitónegyedórát átlépvén előnybe is kerültek. Átlépvén a fél órát, a somosiak játékos-edzője jutott dupláig, majd nem sokkal szépítettek az időközben kiegészülő látogatók,, így nyílt kérdésekkel jöhetett a folytatás.

A második etapban villámgyorsan egyenlítettek a felsőtoldiak, így gyakorlatilag újraindult a meccs. Ezt követően ide is-oda is eldőlhetett volna a csörte, végül pedig a vendéglátók örülhettek, akik Kapolcsi hajrábeli góljával diadalmaskodtak három-kettes arányban.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 13. forduló:

Somos-Építők KC II-Cserhát TSE Felsőtold 3-2 (2-1)

Vezette: Homoki G. (Menczel J.)

Somos-Építők KC II: Handó – Bocsó, Oláh Z., Póczos, Molnár D. – Szalai S., Palotai (Babják, 44.), Ornyik, Balogh – Szalai M., Kapolcsi. Játékos-edző: Ornyik Róbert.

Cserhát TSE Felsőtold: Nagy I. – Buda, Balázs S., Imre D., Murányi – Mikula, Imre L., Hucskó, Szita – Imre Cs., Ambrus. Játékos-edző: Nyirjei András.

Sárga lap: Oláh Z., Póczos

Gól: Ornyik (16., 36.), Kapolcsi (82.), ill. Hucskó (39.), Nagy I. (48.)

Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat

Ornyik Róbert: – Új játékosokkal kiegészülve, jól kezdtük a mérkőzést. Sikerült megszereznünk a vezetést, aztán meglett a második is, de sajnos a vendégek még a szünet előtt szereztek még egy gólt, ami ismét izgalmassá tette a folytatást. A második játékrész elején egy vitatható szituációból ki is egyenlítettek a látogatók. Nem adtuk fel, és egy nyílt küzdelem alakult ki, néha parázs jelenetekkel, amelyből úgy gondolom, nem érdemtelenül mi jöttünk ki győztesen. Gratulálok a fiúknak a teljesítményért! A Felsőtoldnak további sikereket kívánok!

Nyirjei András: – A mai meccsen győzelmi esélyt szalasztottunk el. Adtunk egy félidőnyi előnyt a hazai csapatnak, mert a szombati játék révén csupán tíz fővel kezdtünk. Mikor kiegészültünk, teljesen más lett a játék képe. Már a második félidő elején visszajöttünk a meccsbe, sőt volt három-négy nagy lehetőség, hogy a magunk javára fordítsuk a mérkőzést. Viszont ismét beigazolódott a foci törvényszerűsége, a kihagyott helyzetek megbosszulták magukat és a hajrában a hazaiak szereztek gólt. Úgy gondolom, hogy helyenként jól játszottunk, legalább az egy pontra rászolgáltunk volna. Bízunk benne, hogy a szerencse forgandó és az ehhez hasonló kiélezett meccseket a jövőben meg tudunk nyerni. A játékvezetésről csak annyit, hogy kettő-kettő után valamiért szemléletet váltott és ebben a hazai játékosoknak nagy szerepe volt…

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Meccset pótolt a BSE

Szerdán Tiszafüredre látogattak az Ipoly-partiak. NB III Keleti-csoport, a 15 fordulóból elhalasztott mérkőzésen, szerda:  Tiszafüredi VSE-Balassagyarmati VSE 0-1 (0-0)
error: Content is protected !!