Ikszelt a Nógrádsipek és a Magyargéc

Gabi

Nem jutottak egymással dűlőre a pontokon küzdelmes mérkőzésen megosztozó gárdák.

Az elmúlt hétvége vasárnapján Nógrádsipekre volt hivatalos a Magyargéc a keleti megye háromban. Kiegyenlített viaskodásra volt kilátás, végül pedig abszolút beigazolódtak az előzetes várakozások.

Rögtön a kezdősípszó után kirajzolódott, hogy egyik gárda sem adja olcsón a bőrét. Valamivel aktívabbnak tűntek a látogatók az első félidőben, Dűz jóvoltából mégis ellenfelük került előnybe a pihenőhöz közeledvén.

A fordulást követően Csík Dávis révén villámgyorsan egalizáltak a vendégek, minden indulhatott tehát elölről. Volt még jócskán hátra, de végül is már nem módosult az állás, talán közelebb voltak a sikerhez a magyargéciek, de egy-egyes döntetlennel zárult a csörte.

NEXT-Therm Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 17. forduló:

Doboskút SK Nógrádsipek-Magyargéci Zöld Sasok SE 1-1 (1-0)

Nógrádsipek, zárt kapuk mögött. Vezette: Béres K.

Doboskút SK Nógrádsipek: Strehó J. – Dűz (Végh P., 68.), Végh F., Végh Á., Baranyi S. – Petrovics, Percze, Árva, Galcsik – Varga F., Strehó Z. Edző: Csordás Tibor.

Magyargéci Zöld Sasok SE: Ökrös M. – Ökrös Sz., Pintér, Rádi Ri. (Szőrös, 65.), Jónás F. – Csík Cs., Ökrös P., Csík R., Csík D. – Botos A., Oláh Á. Edző: Oláh Róbert.

Sárga lap: Petrovics, Végh F., ill. Csík D., Pintér, Csík R.

Gól: Dűz (35.), ill. Csík D. (46.)

Jók: az egész csapat, ill. Csík D., Csík Cs., Pintér

Csordás Tibor: – Úgy gondolom, küzdelmes, harcos felfogásban lépett pályára mindkét csapat. Helyenként kissé kemény, sok szabálytalansággal tarkított, de sportszerű keretek között zajló mérkőzésen vagyunk túl. Nem volt egy színvonalas találkozó, a nagy szél miatt nem alakult ki igazán folyamatos játék, de azért voltak szép megmozdulások és támadások. Egy ilyen akcióból megszereztük a vezetést az első félidő vége felé. A második játékrészben bennmaradtunk az öltözőben, a vendégek pedig egy gyors támadás végén kiegyenlítettek. A továbbiakban mindkét oldalon voltak még gólszerzési lehetőségek, de úgy érzem, összességében egy igazságos döntetlen született. További sikereket a vendégeknek!

Oláh Róbert: – Kicsit csalódott vagyok, mert ezen a mérkőzésen mindenki odatette magát, jól fociztunk, a hazai csapat egyszer ment a kapunkra az első félidőben és egy szerencsés gólt lőtt. Ilyen a foci. A második félidőt jól kezdtük, mindjárt jött is a gól. Beszorítottuk az ellenfelet, de jó napot fogott ki a ‘sipeki kapus. Szerintem a játékvezető nem adott meg nekünk egy jogos tizenegyest, nem akartam hinni a szememnek, hogy ezt nem ítélte meg. Úgy gondolom, ha így tudunk focizni minden meccsen, akkor nem lesz gond. Hála istennek, Szőrős Robi ismét közöttünk van. További sok sikert kívánok a Nógrádsipeknek! Hajrá, Magyargéc!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Nem mindennapi élményeket szerzett az Építők elnöke

A Nőtincsen vendégeskedő csapat elöljárója mellett a házigazda egyesület vezetője is elmondta véleményét a történtekről. Az előző hétvégén Nőtincsen volt jelenése az Építők KC-nek a megye egyes mezőny tizenhetedik fordulójában. Úgy tűnik, a lefújást követően sem múlt el nyomtalanul a házigazdák kettő-nullás sikerével lepergő mérkőzés. Hétfőn felvette ugyanis a kapcsolatot […]
error: Content is protected !!