Fontos skalpot gyűjtött a Tereske

Gabi

Megszakadt az ezúttal rágós falattal találkozó Felsőpetény eredményes sorozata.

A mögöttünk hagyott hétvégén a Felsőpeténnyel csapott össze a Tereske a nyugati megye háromban. Izgalmas mérkőzésre volt kilátás, a hat győztes fellépését maguk mögött tudó házigazdák ezúttal méltó riválissal találkoztak.

Szemszögükből elég korán megadták a hangot a vendégek, mivel góllal zárták le az első negyedórát. Próbálkoztak a hazaiak, de csak helyzetekig jutottak. Aztán a párbaj harmadának leteltéhez közeledvén ismét bevették a kaput a látogatók.

A második felvonás elején gyorsan bevitték az újabb döntést a tereskeiek, akik egyúttal le is zárták a mérkőzést. A felsőpetényiek becsületére váljék, hogy nem adták fel, ezen a napon viszont remekelő Candidó eszén nem tudtak túljárni. Ezzel szemben ellenfelük még a hajrában is beköszönt, így végül négy-nullás arányban győzött Babicz András armadája.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 13. forduló:

Felsőpetény SE-Tereske KSE 0-4 (0-2)

Vezette: Urbán V. (Moldován P.)

Felsőpetény SE: Csámpai – Pogácsás, Karacs, Szalai (Benyusovics, 55.), Tóth P. – Dancsó, Rodák, Sógor (Misják, 57.), Garai M. (Parádi, 80.) – Tabics, Garai G. Edző: Laczkovszki Zsolt.

Tereske KSE: Candidó – Váró, Sinkó (Bacsa, 58.), Kosik E., Jakubecz – Babicz, Dohány, Szabó G. (Koczka, 79.), Kőrös – Dóbiás P. (Mészáros, 79.), Dóbiás D. (Kosik Zs., 87.). Játékos-edző: Babicz András.

Sárga lap: Tabics, Misják, ill. Babicz, Dóbiás P., Jakubecz

Gól: Szabó G. (15.), Sinkó (28.), Dóbiás P. (56.), Dóbiás D. (79.)

Jók: senki, ill. Candidó (a mezőny legjobbja), az egész csapat

Laczkovszki Zsolt: – Azt hittük, hogy a bab is hús! Gratulálok a Tereskének négy helyzetből négy gól. Ez egy jó pofon volt a csapatnak, hogy felébredjenek. Sok helyzetet kihagytunk, és nem ment a játék gördülékenyen. Nem csüggedünk, megyünk tovább! Hajrá, ‘Petény!

Babicz András: – Kemény, küzdelmes mérkőzésen, győzött a rutin a fiatalság ellen. Nagyon jó játékosokból áll a Felsőpetény, nem véletlenül állnak ott, ahol, de a mai nap csapatként sikerült őket legyőzni. Mindenki belerakta a közösbe, ami elvárható tőle, ha pedig hibáztunk, ott volt “Dida” , aki ma is ziccereket hárítva mutatta meg, hogy nekem van a legjobb kapusom az osztályban . Gratulálni kell a rutinos játékvezetőnek is, aki határozottan, ha kell sárga lapokat osztogatva tartotta kezében az irányítást. Nem hiszem, hogy az “új generáció” ezt ma ilyen színvonalon lehozta volta. További sok sikert kívánok a ‘petényi csapatnak. Hajrá, Tereske!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Kimászott a szakadékból a Karancskeszi

Az első forduló után tudtak ismét nyerni a Kállót legyűrő hazaiak. Az elmúlt hétvégén a Kállót fogadta a Karancskeszi a keleti megye háromban. Nem túl jó formában néztek farkasszemet a tizenharmadik fordulóban lejátszott meccsen, így nyíltnak ígérkezett a párbaj. Remekül vágtak neki a meccsnek a hazaiak, de hiába találtak be […]
error: Content is protected !!