Masszív csatát húzott be a Karancsalja

Gabi

Magyargécen tudott győzni Csicsman Tamás alakulata.

Az előző hétvégén Magyargécen játszották a tizenhatodik forduló rangadóját a keleti megye háromban, a Karancsalját fogadta a hazai alakulat. Kiegyenlített birkózásra volt kilátás, előzetesen abszolút nyíltnak tűnt ez a párosítás.

A házigazdák kezdtek jobban, már az első negyedórában betaláltak. Szépen-lassan felocsúdott a másik oldal, majd a játékrész derekán fordított is Csicsman Tamás csapata. Itt azonban még mindig nem volt vége ennek a felvonásnak, mert hamarosan egalizáltak a ‘géciek, így fej-fej mellett várhatták a folytatást a résztvevők.

A térfélcsere után nem sokat teketóriáztak a látogatók, az összecsapás kétharmadáig további három alkalommal rezgették meg a hálót, egyúttal pedig el is döntötték az érdemi kérdéseket. Ugyan nem sokkal később még szépített a hátrányban lévő brigád, ez már nem igazán számított, sőt az utolsó szó is a karancsaljaiaké volt, akik hat-hármas arányban intézték el riválisukat. Külön kiemelendő a triplázó Puporka Richárd teljesítménye, aki csereként beállva vált az ütközet hősévé.

NEXT-Therm Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 16. forduló:

Magyargéci Zöld Sasok SE-Karancsalja MSE 3-6 (2-2)

Magyargéc, zárt kapuk mögött. Vezette: Dobsonyi L. (Szemesi Zs., Rácz D.)

Magyargéci Zöld Sasok SE: Ökrös M. – Ökrös Sz., Lakatos T., Ökrös P. (Rádi Ri., 46.), Pintér – Csík Cs., Csík R., Oláh A., Csík D. – Botos A., Oláh Á. Edző: Oláh Róbert.

Karancsalja MSE: Fekete L. – Szokács, Máté G. (Csicsman, 65.), Mede, Farkas – Sasvári, Máté D., Fekete Z., Breznyánszky (Kobolák, 46.) – Gerhát, Lehoczki (Puporka R., 55.). Játékos-edző: Csicsman Tamás.

Sárga lap: Pintér, Csík Cs., Ökrös M., Oláh Á., ill. Máté D., Breznyánszky, Gehát, Puporka R.

Gól: Oláh Á. (9., 34.), Rádi Ri. (39.), ill. Fekete Z. (24., 57.), Breznyánszky (28.), Puporka R. (59., 61., 76.)

Jók: Oláh Á., Csík D., ill. Puporka R. (a mezőny legjobbja), az egész csapat

Oláh Róbert: – Nem volt ennyi a két csapat között. Úgy gondolom, az első félidőben helyenként jól és ügyesen fociztunk, de aztán megint összehoztunk két tizenegyest, ami a mi butaságunk volt. A második félidőben szétestünk, és ennek csak vereség lehetett a vége. A szünet után látottak miatt megérdemelt a vendégsiker, amihez gratulálok az ellenfélnek.

Csicsman Tamás: – Egy rögös úton elért sikerrel vagyunk gazdagabbak. Mozgalmas héten vagyok túl, ami rengeteg telefonálgatással telt. Szerencsére sikerült kisebb kompromisszumok árán tizennégy játékost összetrombitálni. Volt, aki csak az első félidőt tudta vállalni, volt aki csak a másodikra ért oda, és voltak, akik csak sérüléssel tudták vállalni a játékot. Így kezdtünk neki a mérkőzésnek. Az első félidő egy nyílt sisakos negyvenöt percre sikeredet. Kiegyenlített mezőnyjáték jellemezte a két csapatot, és mindkét oldal előtt adódtak lehetőségek, amiből szép gólok is születtek. A félidőre kettő-kettes állással mentünk erőt gyűjteni. A tervezett félidős csere után, ott folytattuk a játékot, ahol az elsőben abbahagytuk, helyenként jó játékkal, és harcos akarással próbáltuk átvenni az irányítást. Közben megérkezett a munkásjárat Puporka Ricsivel. Egy kis bemelegítés után, játékra is jelentkezett. Onnantól kezdve sikerült egy másik sebességre kapcsolnia a csapatnak. Elég gyorsan felvette a ritmust Ricsi, mivel az 55. percben állt be, aztán az 57. percben kiharcolt egy büntetőt, az 59. percben rúgta az első gólját, a 61. percben a másodikat, és a 76. percben már megvolt a mesterhármasa. Ilyen forgatókönyv után nem is volt kérdés, hogy ő volt a meccs embere. Szép volt, Ricsi! Természetesen mindenki előtt le a kalappal, hogy a nem túl kedvező előjelek ellenére, valamennyiünk odatette magát, és végigharcolta a mérkőzést. Sajnos a sérüléseket megint nem tudtuk elkerülni, és a kényszercsere ellenére is tíz fővel kellett befejeznünk az utolsó tíz percet. Gratulálok a csapatnak! Kívánok mielőbbi felépülést a sérülteknek. A Magyargécnek pedig további sok sikert kívánok. Hajrá, MESE!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Vendégként javított a Kétbodony

Ipolyszögön szerzett pontokat Bartyik Róbert brigádja. Múlt vasárnap Ipolyszögön volt jelenése a Kétbodonynak a nyugati megye háromban. Igazi ki-ki meccsnek vághattak neki a felek, nem volt esélyese a tizenkilencedik fordulóban megrendezett találkozónak. Hiába kezdtek jobban és fociztak fölényben a házigazdák, a kapu előtt határozottabb vendégek szerezték meg a vezetést az […]
error: Content is protected !!