Feltámadt a Keszeg

Gabi

Egyházasdengelegen érte el ez évi első sikerét Miklián Norbert együttese.

Az előző vasárnap során Egyházasdengelegen volt jelenése a Keszegnek a nyugati megye háromban. Kiegyenlített csatározásra volt kilátás a tizenkilencedik körben esedékes meccset megelőzően.

A vendégek indították jobban a párbajt, az első félidő elején nem találtak a ritmust a hazaiak. Az összecsapás harmadánál járva meg is szerezték a vezetést a látogatók, majd kisvártatva ismét bevették a kaput. Hamarosan azonban szépített a másik oldal, így nyílt kérdésekkel jöhetett a második menet.

A fordulás után ugyan mindent megtettek az egyenlítésért a ‘dengelegiek, nem tudták viszont learatni igyekezetük gyümölcsét, mivel elrontották lehetőségeiket. A hajránál járt már a csörte, amikor Muszta meglőtte a keszegiek újabb gólját, egyúttal pedig kialakította az övéi három-egyes sikerét jelentő végeredményt.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 19. forduló:

Egyházasdengeleg FE-Keszegi SE 1-3 (1-2)

Egyházasdengeleg, zárt kapuk mögött. Vezette: Tősér D. (Menczel J.)

Egyházasdengeleg FE: Jessin – Franka (Liptai, 79.), Pete, Báthy, Gyurik B. – Szűcs (Jambrich, 46.), Tóth L., Szarvas, Mlinárcsek (Sálek, 46.) – Bacskai, Jakus. Edző: id. Berkes Balázs.

Keszegi SE: Rojkovics – Gyetván T., Murcsik P. (Lestyán, 52.), Cseri, Gyurina (Terman, 68.) – Turcsán (Pistyúr, 79.), Mészáros (Irk, 46.), Kovács L. (Mezei, 88.), Belencsák – Gombos, Muszta. Edző: Miklián Norbert.

Sárga lap: Bacskai, Szarvas, Tóth L., ill. Belencsák, Lestyán

Gól: Jakus (39.), ill. Murcsik P. (28.), Gyurina (36.), Muszta (83.)

Jók: Franka, Pete, Tóth L., ill. az egész csapat

id. Berkes Balázs: – A múlt mérkőzéshez hasonlóan az első félidőben nem ment igazán a csapatnak, ez meg is látszott az eredményen. A második félidőt végigtámadtuk, de ahogy lenni szokott, kimaradtak a helyzetek újra, és így megint elmaradt a győzelem. Sajnálom a játékosokat, mert küzdenek, hajtanak, de az eredményekben sajnos ez nem mutatkozik meg.

Miklián Norbert: – Az első félidő nagy részét sikerült uralnunk, de az utolsó percben kapott gól kicsit megfogott minket, ami a második félidő elején is látszott. Az ellenfélnek több helyzete is akadt, de a vége felé egy kontrából sikerült lezárnunk a mérkőzést és utána is akadt még pár lehetőségünk. Gratulálok a fiúknak a győzelemhez, megérdemelték már ezt a sikert!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Öt gólig jutott a Bernece

A Nógrádsápot ütötték ki a hazaiak. Múlt vasárnap a Nógrádsápot fogadta a Bernece a nyugati megye háromban. Egyértelmű esélyesként várhatták a kezdősípszót a javítás reményében ringbe szálló hazaiak, nehéz menet elébe nézett a másik oldal. A labda útjára indulása után egy darabig tartották magukat a látogatók, az első félidő derekán […]
error: Content is protected !!