Hozta a kötelezőt a Felsőpetény

Gabi

Zsinórban negyedszer nyertek a legutóbb Nógrádsápon pontokat gyűjtő vendégek.

Az előző hétvégén toronymagas favoritként volt jelenése Nógrádsápon a Felsőpeténynek a nyugati megye háromban. Nem sok kérdőjel volt a tizedik körben sorra kerülő mérkőzés előtt.

Ehhez képest egy darabig tartották magukat a korábban még csak pontot sem szerző házigazdák, lelkesen tették a dolgukat. Egészen az első félidő hajrájáig úszták meg kapott gól nélkül a ‘sápiak, így hátrányban vonulhattak szusszanni.

A találkozó kétharmadához közeledvén leforrázták ellenfelüket az egyenlítő hazaiak, de nem örülhettek sokáig, mert gyorsan ismét lépéselőnyhöz jutottak a felsőpetényiek.

Hamarosan aztán harmadszorra is beköszöntek a látogatók, egyúttal pedig le is zárták a párbajt. A hátralévő időben sem lankadtak a mindent beleadó vendéglátók, de csak a szimpatikus vesztes szerepében tetszeleghetett a végül három-egyes arányban alulmaradó Hanusz-alakulat.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 10. forduló:

Nógrádsáp SE-Felsőpetény SE 1-3 (0-1)

Vezette: Reviczki J. (Bacsa Gy.)

Nógrádsáp SE: Miklián – Horváth I. (Moravetz, 27.), Sallai, Baltringer, Tar (Csámpai Á., 77.) – Virág, Réczi, Ollé, Kovács N. – Pap, Barnoki (Dudás, 82.). Edző: Hanusz Péter.

Felsőpetény SE: Csámpai M. – Dancsó, Szalai (Benyusovics, 68.), Karacs, Pogácsás – Garai M. (Szabó Sz., 80.), Sógor, Rodák, Misják – Parádi (Garai G., 57.), Tabics (Sulyán, 79.). Edző: Laczkovszki Zsolt.

Sárga lap: Pogácsás, Garai G.

Gól: Virág (57.), ill. Rodák (38.), Sulyán (60.), Garai G. (69.)

Jók: Miklián, Réczi,Tar, Ollé, Pap, Virág, ill. az egész csapat

Hanusz Péter: – Az első félidőben úgy éreztem, kiegyenlített játék folyt a pályán. A második félidőben viszont, ahogy mint már sokszor, egyéni hibák miatt elveszítettük a mérkőzést. Rutinosabb volt a Felsőpetény, ügyesebben használták ki támadásaiknál az emberelőnyös helyzeteket. Ennek köszönhetően a szünet még rúgtak két gólt. Összességében jobbak voltak a vendégek, gratulálok nekik. Külön dicséret a kapusuknak, aki egy igen komoly védést mutatott be.

Laczkovszki Zsolt: – Nem a legjobb napunkat fogtuk ki a Nógrádsáp ellen, de hoztuk a három pontot. Jól játszottunk, de kicsit pontatlanul, és sok ziccert kihagytunk. Nem szabad eltunyulnunk, és koncentrálnunk kell még jobban, mert még sok forduló hátra van. A Keszeg elleni meccsre készülünk most. Gratulálok a Nógrádsápnak, küzdöttek-akartak, és kitartóak, csak így tovább. A pályájukra viszont nagyobb figyelmet kellene fordítaniuk, mert amilyen jó pálya volt ott anno, most annyira rossz sajnos. Hajrá, ‘Petény!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Így győzött a Karancsberény ellen a Bátonyterenye

Videós összefoglaló a veretlen éllovas házigazdák kétgólos sikeréről. Ahogy arról már említést tettünk, kettő-nullás sikert könyvelhetett el a Karancsberénnyel szemben a Bátonyterenye a megye kettes bajnokság kilencedik körében. Az első félidőben Myszor Ádám révén eredményes házigazdák a második felvonásban Bakos Tamás jóvoltából duplázták meg előnyüket, a vendégek pedig időközben csak […]
error: Content is protected !!