Félbeszakadt a Legénd edzőmeccse

Gabi

A Pest megyei Őrbottyán az 50. percben levonult a pályáról.

Akik nyomon követik weboldalunkon a nógrádi foci eseményeit, hétről-hétre láthatják, hogy több csapatunk rendszeresen játszik ilyen-olyan edzőmeccset hétvégenként. Múlt vasárnap is hasonló jellegű párharcra került sor, a Legénd a Pest megyei Őrbottyánt fogadta.

Alapjáraton véve, egy mezei edzőmérkőzésre lehetett számítani, egy darabig nem is történt semmilyen rendkívüli esemény, mígnem elérkeztünk az 50. percig. Aztán az említett játékidőben járva, a két csapat egy-egy focistája összerúgott egymással. A vendégek embere a földön maradt, majd kisvártatva az őrbottyáni alakulat levonult a pályáról, így félbeszakadt a találkozó.

Jókora csavar a sztoriban, hogy a látogatók játékosa a Szondy SE Hont labdarúgója, értesüléseink szerint pedig az esetnél eltört a lába. Egyelőre ennyi információval rendelkezünk, a későbbiekben igyekszünk majd megszólaltatni a sérülést szenvedő futballistát. Addig is, a lentiekben megtekinthető a házigazdák összeállítása és edzőjük véleménye.

Felkészülési mérkőzés:

Legéndi SE-Őrbottyán KSE 1-0-nál félbeszakadt az 50. percben, mert a vendégek levonultak

Legéndi SE: Kalla – Durucz, Virág, Nyúl, Kucsera – Franyó, Turi, Hámori, Takács B. – Takács S., Kovács R. Csereként léptek pályára: Füle, Koczkár, Varga R., Horváth K., Márkus. Edző: Bujnyik János.

Gól: Turi

Bujnyik János: – Szerintem a sajnálatos eseten kívül sportszerű, kemény mérkőzést folytattunk. Nem volt durvaság, ez az egy olyan szituáció volt, ami szabálytalanságnak volt mondható, de akkor sem történt szándékos rúgás, sőt az ellenfél játékosa rúgta meg a védőm talpát. Az egész csapat sajnálja, hogy így alakult, jobbulást kívánunk! A reakciónak viszont nem az a módja, hogy lemegyünk a pályáról! Nem látom értelmét a korábban lekötött visszavágónak. Gratulálok a fiúknak, ügyesek és határozottak voltak, jól játszottunk. Főleg ahhoz képest, hogy szombaton volt egy jól sikerült sportegyesületi összejövetelünk. 

Next Post

Csúnyán elbánt szomszédjával a Karancslapujtő

Romhányi Tamás nyolc gólig jutva hagyta helyben a Karancsberényt.   Múlt pénteken gyakorló meccsen találkozott a megye egyes Karancslapujtő és a Karancsberény. A semleges helyszínen, Karancsalján sorra kerülő edzőmérkőzésen pardont nem ismerve tudtak nyerni a ‘lapujtőiek, Romhányi Tamás legénysége nyolc gólig jutva intézte el gyenge napot kifogó ellenfelét. Felkészülési mérkőzés: […]
error: Content is protected !!