Kilenc emberrel ikszelt Cereden a Feláldozhatók

Gabi

Egy hajszálon múlott a vendégek még nagyobb bravúrja, a 93. percben viszont egyenlíteni tudtak a hazaiak.

Az előző hétvégén a Feláldozhatókkal csapott össze a Cered a keleti megye háromban. Abszolút háromesélyes, harcos csörtének ígérkezett a tizennegyedik fordulóban esedékes párosítás.

Bekezdtek a házigazdák, övék volt a meccs eleje, már a nyitónegyedórában előnybe is kerültek. Aztán szépen lassan ébredezett a másik oldal, majd harminc perc után jött az egyenlítés. A szünet előtti időszak eléggé eseménydúsra, egyben paprikásra sikeredett. Egy, a hazaiak számára megítélt büntetőt követően két karancssági játékost is kiállított a bíró.

A büntető értékesítésre került, de villámgyorsan egalizáltak a kilenc főre olvadó látogatók, így egállal fordultak a felek. A fordulást követően két embernyi hátrányban is jobbak voltak a vendégek, nem ismertek elvesztett labdát. Az ütközet utolsó szakaszához érvén aztán a Feláldozhatók tudott újra betalálni, majd ugyan ellenfelük egyenlített, nem sokkal később megint a két piros lap által sújtott brigád volt lépésfórban.

Már-már úgy nézett ki, kisebbfajta csodát szolgáltat a mérkőzés, amikor az utolsó pillanatokban, konkrétan a 93. minutumban ismét talpra álltak a cerediek, így négy-négyes végkifejlettel fejeződött be a roppant változatos és izgalmas viaskodás.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 14. forduló: 

Cered VSE-Feláldozhatók SE (Karancsság) 4-4 (2-2)

Vezette: Elischer M. (Varga P., Menczel J.)

Cered VSE: Bíró – Török, Csóka, Szomor K. (Horváth J., 64.), Cseri (Béres, 84.) – Bolla, Hajdu, Oláh F., Radics D. – Radics I., Tomon. Játékos-edző: Radics István.

Feláldozhatók SE (Karancsság): Oláh N. – Gergely K., Kardos (Bartus, 76.), Csonka Achilles (Ruzsnyák, 46.), Csonka D. – Csonka Attila, Gyüre, Berta (Berki K., 91.), Csonka R. – Tatter D., Könnyű (Oláh P., 89.). Edző: Csonka Rudolf.

Sárga lap: Török, Horváth J., ill. Tatter D., Kardos, Oláh N., Oláh P.

Piros lap: Gyüre, Gergely K. (mindketten 41., Feláldozhatók SE)

Gól: Radics D. (11.), Tomon (40+6., 93.), Oláh F. (80.), ill. Könnyű (30., 40+7.), Ruzsnyák (71.), Bartus (83.)

Jók: Radics D., ill. az egész csapat

Radics István: – Ezt nem lehet megmagyarázni, amíg tizenegyen volt mindkettő csapat, szép támadásokat vezettünk és gólokat rúgtunk, aztán a kiállítások után jött a hideg zuhany. Még nem játszottam így, de nem is láttam, hogy kilenc ember ellen ilyen rosszul lehet focizni egy csapatnak, mint mi tettük. Ez a eredmény ránk nézve hízelgő, nem érdemeltük meg még a döntetlent sem a második félidő alapján. Így minden elismerésem a Feláldozhatóké, akik jelesre vizsgáztak küzdeni akarásból. Az utolsó meccsünkön sikerült tönkretenni ezt a félévet. Gratulálok a ellenfélnek, sok sikert a jövőben. Mi meg ébredjünk fel, és mindenki vegye ki a kezét a biliből a következő félévre. Remélem, mindenki érzi ezt a pofont a arcán.

Csonka Rudolf: Nagyon furcsa meccsen vagyunk túl. Először is, szeretnék elnézést kérni a játékvezetőtől. Két játékosunknál elszakadt a cérna és helytelenül cselekedtek, ugyanis a negyvenedik perc körül egy véleményes tizenegyest fújtak ellenünk, amit nem tudtak kezelni. Nem kezdtük jól a meccset, meglepett minket a hazai csapat, hiszen nagy elánnal indították a mérkőzést, gyorsan vezetést szereztek. Aztán rendeztük a sorainkat, majd egyenlítettünk. Majd jött a véleményes büntető és a két kiállítás. Ezt követően középkezdésből egyenlítettünk. Uraltuk a második félidőt, szép támadásokat vezettünk Könnyű Bandi vezetésével, ma igazi hadvezére volt a csapatnak rúgott két gólt, gólpassza is volt, és nem ismert elveszett labdát. Kétszer is vezettünk kilenc emberrel, de nem volt szerencsénk, az utolsó percben gólt kaptunk. Minden elismerés megilleti a csapatot, nagyot játszottak ma is. Kilenc emberrel pontokat hagytunk Cereden, amiért a meccs képe alapján csalódottak vagyunk. Gratulálok a fiúknak a féléves teljesítményükhöz, a Cerednek további sok sikert! Hajrá, Feláldozhatók!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Videós értékelések a BSE-Eger találkozóról

Az Ipoly-partiak megbízott edzője és a Heves megyeiek szakvezetője állt kameránk elé a lefújás után. Szerdán korábban elhalasztásra kerülő mérkőzést pótolt be a harmadosztály Keleti-csoportjában a BSE, az Egert fogadták az Ipoly-partiak. A már a szünetre is egygólos előnnyel vonuló házigazdák végül kettő-nullás arányban kerekedtek felül ellenfelükön. A lefújást követően […]
error: Content is protected !!