Szombaton este vívnak bajnokit a nyugati megye háromban

Gabi

Előzetesen a Csitár tűnik esélyesnek az Ipolyszög ellen.

Szombaton újabb tétmeccset hoznak tető alá a nyugati megye háromban. Annak idején a tizenötödik körből elhalasztott találkozón a Csitár az Ipolyszöggel méri össze tudását Balassagyarmaton. Nógrádi szemmel nézve kissé rendhagyónak mondható, este nyolc órási kezdéssel kerül sor a kezdésre. Egy-egy ilyen időpontnak is megvan azonban a maga varázsa, más régiókban pedig egyáltalán nem számít szokatlan jelenségnek egy ilyen jellegű lebonyolítás.

Az esélyesek kapcsán megállapítható, a mögöttünk hagyott hetekben látott történések alapján egyértelmű esélyesként tekinthetünk a pályaválasztó brigádra, azon túl, hogy télen jócskán megerősödött Ferencz Gábor legénysége, két héttel ezelőtt parádés skalpszerzéssel rukkolt elő a minél eredményesebb tavaszban reménykedő brigád. Az ipolyszögiek még csak előkészületi fellépésen sem voltak érdekeltek, így ezzel a kilencven perccel vágnak neki a 2021-es esztendőnek. Komolyabb játékosmozgást nem könyvelhettünk el Takács Gergely gárdánál, a már megszokottnak nevezhető állományára támaszkodhat az edző.

A párbaj legkomolyabb kérdése, vajon kitart-e a csitáriak lendülete, vagy rácáfol az előzetes várakozásokra a nyilván pontokban bízva ringbe szálló másik oldal és meglepi az önbizalommal készülődő vetélytársát. Akár egy többgólos viaskodás is benne lehet-e a pakliban, és ugyan zárszóként kitartunk azon vélekedésünk mellett, miszerint inkább a házigazdáknak állhat a zászló, érdemes lesz résen lenniük, ha nem akarnak kellemetlen élményekkel gyarapodni.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, a 15. fordulóból elhalasztott mérkőzésen:

2021. február 20. (szombat), 20.00:

Csitár SE (14.)-Ipolyszögi SE (11.)

Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont, műfüves pálya, zárt kapuk mögött. Vezeti: Chikán Péter (ifj. Szakal Tamás, Horváth Barbara)

Next Post

Élő videós közvetítés az Érsekvadkert-Karancslapujtő bajnokiról

Egyenes adásban követhető a megye egyes mérkőzés. 
error: Content is protected !!