Elvárható sikert aratott az Ipolytarnóc

Gabi

Hiába vezetett a Ludányhalászi, egy kiállítás megpecsételte a vendégek sorsát.

Múlt hétvégén a Ludányhalászit fogadta toronymagas esélyesként az Ipolytarnóc a keleti megye háromban. Nem hibázhattak a korábbi döntetlenjük után javítani akaró házigazdák a tizedik fordulóban tető alá hozott meccsen.

A várakozások képest jócskán meglepték ellenfelüket a nagy elánnal ringbe szálló vendégek, akik negyedóra elteltével megszerezték a vezetést. Szépen lassan ébredeztek a hazaiak, majd az első félidő derekán egyenlítettek is. Hamarosan gyakorlatilag megpecsételődött az addig méltó vetélytársként küzdő látogatók dolga, miután egy emberüket kiállította a bíró. Nem sokkal később egyébként egy kispadon foglaló  játékosuk is piros lapot kapott.

Még a szünet előtt előnybe kerültek a ‘tarnóciak, és ugyan a második etapban egy fővel kevesebben maradva is mindent beleadtak a ludányiak, nem maradt reális sanszuk. A vendéglátóknál Boros duplázott, majd már a hajrában járva Kiss Péter alakította ki az együttese négy-egyes sikerét jelentő végeredményt.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 10. forduló:

Ipolytarnóc SE-Ludányhalászi SE 4-1 (2-1)

Vezette: Horváth S. (Garamvölgyi L.)

Ipolytarnóc SE: Illefalvi – Dienes G. (Ökrös, 46.), Gál Á., Kiss Sz. (Gál O., 79.), Pál R. (Gál I., 82.) – Matyóka (Oláh A., 70.), Líber, Ruzsinszki, Boros – Oláh T., Kiss P. Játékos-edző: Gál Ádám.

Ludányhalászi SE: Bakó – Bagoly, Tőzsér B., Szenográdi, Mosó (Oláh A., 65.) – Tőzsér B., Urbán, Bene, Kovács B. (Bagó, 68.) – Baranyi (Puszta, 63.), Rácz E. Edző: Földi Gergő.

Sárga lap: Dienes G.

Piros lap: Rácz E. (31.), Havaj (33., s kispadról, mindketten Ludányhalászi SE)

Gól: Boros (25., 56.), Matyóka (39.), Kiss P. (88.), ill. Rácz E. (15.)

Jók: Matyóka, Boros, Ruzsinszki, Líber, ill. az egész csapat

Gál Ádám: – Gyenge játékkal sikerült itthon tartani a három pontot! További sok sikert kívánok a ludányhalásziaknak!

Földi Gergő: – Nagyon jól kezdtük a mérkőzést. Nagy nyomást tudtunk helyezni az ellenfél kapujára. Egy szép támadásból meg is szereztük a vezetést. Ezután, ahogy az lenni szokott, a bírónak eszébe jutott, hogy nem szabad a ludányi csapatnak nyerni, ezért tett is érte. Egymás után hozta a rossz ítéleteket. Kiállította két játékosom. Volt ellenőr a mérkőzésen. Meccs után beszélgettünk vele. Szinte mindenben nekünk adott igazat. Kicsi önkontroll kellet volna, hogy legyen a két játékosomban, de megértem őket teljesen. Elnézést szeretnék kérni a ‘tarnóci csapattól a viselkedésünk, miatt de már nem bírjuk ezt elviselni, hogy minden bíró úgy jön hozzánk, hogy a múltunk miatt minden meccsen ki kell kapnunk. Nem tudom, mit kell tennünk ahhoz, hogy ez ne így legyen, de lépni fogunk. Utálatos dolog volt ez a sporitól. A partjelzőről ne is beszéljünk. Azt se tudta, merre van arccal. A labda gurult a partvonal felé. A vonaltól minimum egy méterre megállt a labda, de ő már integetett, hogy kinn van. Mikor megkérdeztük, miért intett, az volt a válasz:”Azt hittem, ki fog menni.” Na, ilyenek voltak ezen a meccsen. Köszönjük a mérkőzést az egyébként sportszerűen játszó ‘tarnóci csapatnak. Férfias, küzdelmes játék volt, de nem mondanám durvának. További sok sikert nekik. Mi pedig próbálunk kilábalni ebből az elkönyvelt hátrányból.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Újra győzött a Legénd

Két rosszul sikerült fellépés után az Egyházasdengelegen kerekedett felül Bujnyik János csapata. A mögöttünk hagyott hétvégén az Egyházasdengeleggel csapott össze a Legénd a nyugati megye háromban. A kezdősípszó előtt favoritnak nevezhettük a vendégeket, de nem mehettek biztosra, mert ők is bukdácsoltak a tizedik körben lejátszott mérkőzést megelőzően. Gyors góllal indították […]
error: Content is protected !!