Elvárható sikert aratott a Rétság

Gabi

A Nógrádsáp ellen nyertek a három mérkőzés óta veretlen házigazdák.

A múlt hétvégén egyértelmű esélyesként fogadta a nyugati megye hármas mezőny kilencedik köre előtt még csak pontot sem szerző Nógrádsápot a Rétságot.

Jól kezdtük a házigazdák, már a nyitónegyedórát átlépvén betaláltak, ezt követően viszont nem sziporkáztak. A harcosan küzdő látogatók fölvették a kesztyűt, majd a szünethez közeledvén egyenlítettek.

Itt még azonban nem volt vége az első félidőnek, még a pihenő előtt ismét megszerezte a vezetést Havay Zoltán társulata. Mindenképpen megemlítendő, a mindent beleadó ‘sápiak a folytatásban is rajta voltak az egalizáláson, igyekezetük gyümölcsét viszont nem tudták learatni.

Az összecsapás kétharmadánál Homolya Alax dupláig jutott, és mint fél óra elteltével kiderült, újra már nem módosult az eredmény. Három-egyre győztek az immáron három mérkőzés óta veretlen rétságiak, az ezúttal bemutatott elszántságukra viszont a vendégek is építhetnek a jövőben.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 9. forduló:

Rétság VSE-Nógrádsáp SE 3-1 (2-1)

Vezette: Szemesi Zs. (Bangóné Szűcs R.)

Rétság VSE: Lakatos – Bajzek, Fábián, Ruzsa, Tövis – Homolya E. (Dezső T., 80.), Havay B. (Hekli, 64.), Durján (Zsíros, 46.), Kenyeres – Homolya A., Pintér. Edző: Havay Zoltán.

Nógrádsáp SE: Miklián – Virág, Sallai, Csámpai, Tar – Németh M. (Réczi, 13.), Urbán, Pap, Baltringer – Barnoki, Kovács N. Edző: Hanusz Péter.

Sárga lap: Tövis, Bajzek, Pintér, ill. Baltringer

Gól: Havay B. (17.), Homolya A. (41., 62.), ill. Urbán (37.)

Jók: senki, ill. az egész csapat

Havay Zoltán: –  Eléggé szenvedve, de nyertünk! További sok sikert a Nógrádsápnak. Hajrá, Rétság!

Hanusz Péter: – Harcos, kiegyenlített mérkőzés volt. Szerintem a Rétságnak szerencsésebben sültek el a helyzetkihasználások. Mi kissé csonkán mentünk el, a szombati nap mindig ilyen. A játékvezetők nem álltak a helyzet magaslatán, ezt sajnos tisztán kell látni. A szerencsével nem hadilábon álló Rétság nyert, ennek eredményeképpen mi megint vesztesen hagytuk el a pályát. Gratulálok az ellenfélnek. Mindenféleképpen folytatjuk a pontok kergetését, hátha egyszer el tudunk kapni valakit. Remélem, a Felsőpetény ellen meglepetést tudunk okozni, ott picit több játékos áll majd a rendelkezésemre. 

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Az utolsó percben győzött a Kazár

Csupán egyszer vezettek a hazaiak a többszöri előnyről kikapó Karancskeszi ellen, éppen a legjobbkor. A mögöttünk hagyott hétvégén a Karancskeszivel csapott össze a Kazár a keleti megye hármas mezőny kilencedik fordulójában. Előzetesen nyílt mérkőzésre volt kilátás, bár a házigazdák jobb formában várhatták a kezdősípszót. Nagy elánnal indították a csörtét a […]
error: Content is protected !!